Да, секако. Од агенцијата се скоро речи дупло поскапи турите. Овие се безбедни, имаат српски водичи и се супер. Многу пати сме биле со нив, и поблиски екскурзии, а и подалечните, Каиро, Луксор.
Во недела одиме за Хургада,ни кажаа дека некои од хотелите вовеле нови правила,последниот ден откако ќе се одјавиш тоа што ќе земаш јадење,пиење,морало да се доплати.Дали има некој некое инфо,ова дали е вистина?
Да, до 12 часот треба да се одјавиш. Те следува само доручекот и толку, после тоа седи по плажи и доплаќај јадење и пиење. Јас од толку препораки преразочарана сум од Хургада, особено од услугата во хотелите...
Taka e pravilo, no nie do sega 3 pati sme bile i da se odjavuvame vo 12 no sekogas ne ostavale da si jadime pieme cel den, duri ni alkata ne ni ja izvadija.
Баш ме интересира дали доплативте за храната по одјавувањето од соба? Ние 6 години по ред одиме во Хургада, секогаш во различни хотели, и секогаш ни ја оставале алката до крај, пред да не земе автобусот за на аеродром.
Да sea star beau rivage после одјавување не ми следеше ништо ,ги замоливме дека доцна летот ручек имавме ,за вечера си купивме пици плативме Други пријатели по др хотели што биле јаделе пиеле до крај,кај нас за жал не беше така.Турција идеме секоја година нема споредба ,мајка за туизам се на да ете зависи хотелот,и цената .Но сепак не би одела пак .