сакав да прашам слушнав од оваа година од некои личности што одиле дека на плажите немало место за да ставиш сопствен чадор морало да се изнајмува чадор и лежалки а како што слушнав па и скапички биле грешка е ова или ? Демек немало одредено место на плажата каде што ке можеш да си ставиш свој чарод за сонце и крпа
Zdravo ! godinava sakame da odime na odmor vo turcija kusadasi planirame da uplatime porano me ineteresira kolku bi me kostalo odmor od 10 dena kakvi se cenite i preku koii agencii ste otisle bi gi zamolila tie sto bile da mi napisat ... vi blagodaram odmapred
Јас колку што гледав, најскапа варијанта во ек на сезона е 179 евра по лице за 10 ноќевања со појадок и вклучен превоз. Сега да не рекламирам ако те интересира линк пиши ми ЛП, ќе побарам и че ти пратам.
Каде се наоѓа тоа место за нуркање ? ние сакаме годинава да одиме во кусадаси ама нема уште излезено понуди
Исто и ние годинава сме за кушадаси има понуди од савана туристичката агенција и не се скапи на база 10 ноќевања со превоз и појадок ама само два хотели се понудени да одбериш.За tecimen хотелот не биле задоволни воопшто немало добри услови , немало вода топла за бањање , не знам колку е точно, а некој погоре и за Sunnyhill го кажа истото.Ќе видиме допрва би требало да излезат понудите за оваа година од другите агенции.
пробав да ти пишам лп ама нешто не може не знам зошто не знам од кој град си јас сум од Битола и по битолските агенции најдов некои интересни понуди ако сакаш ќе ти дадам линк а инаку од скопските видов од савана имаше понуди за Турција 2013.
zdravo,planiram vo juni da odam vo kusdasi na 10 dena,po agencite nudat hoteli so dve zvezdi koj se so samo so pojadok i tri koj se so pojadok i vecera ,razlikata e 60 evra,120,na 180epo covek,pa molam za odgovor kako e podbro da se zemi arazman i dali vredi tie 60 evra da go dajs vo hotelot ili da iskusis novi restorancina i molam da mi predlozite nekoj hotel koj da ima odeno ne bitono dali e so 2 ili 3 zvezdi,,,poz i fala
Јас мислам подобро е со појадок и вечера бидејќи и хотелите се поубави и плус храната била добра и обилна шведска маса а разликата не е голема 60 евра па сепак може да пробате и некој друг специјалитет во некој ресторан за ручек на пример.Според мене подобра опција е со полупансион.
Ај прати ми тука линк незнам зошто не можи во лп и јас пробав ама неможев да ти пишам , иначе од Прилеп сум а и да тргнува автобусот од Битола не е проблем блуску сме
Ти го испратив линкот, а можеш и на гугл да напишеш да ги разгледаш хотелите. Инаку прошетав по агенции во Битола и тргнувањето е од Скопје или Неготино , можело да се организира превоз и од агенцијата до Скопје со доплата.
samo sto se zacleniv na ovoj forum ako moze da mi pratite nekoj link so aranzmani za kusadasi od nekoi turisticki agencii po moznost po eftini varijanti vi blagodaram