За во октомври да отидам или февруари, како би се движиле цените? Сакам да посетам позначајни места во турска..
Сакаме да одиме после 25 август Турција со чартер лет па ако може да ми кажете од која агенција сте задоволни, место, хотел? Само не Кушадаси(сум била).
Јас резервирав во Аланија од 04.06. Колку време трае летот до Аланија?Хотелот е со 5* на 12 км од градот.
Истото и јас сакав да прашам. Сакаме да резервираме во Аланија во август. Некој искуство со местото , цени?
здраво, која агенција би ја препорачале за одмор во турција, чартер, ја разгледувам фибула некако најорганизирано ми делуваат но сепак да прашам за искуство. Фала
Ние минатата година бевме во Кемер преку фибула првпат,се си беше организирано на ниво. Со мм се нарековме дека сме овцички
2 пати патував минатата год во Турција со Сава, и презадоволна сум. Што и да имавме проблеми, од Турција комунициравме со агенцијата и они веднаш реагираа. И организирани беа топ.
Оваа година Турција повторно ми се врти низ глава..Од прилика почетокот на јули(Сакав некаде Анаталискиот залив ама читав дека е ужасно топло од јули па се до септември а јас не поднесувам топло така да тоа отпаѓа.Читав и Кушадаси за таму сум 50/50 едно ме загрижува што нема баш многу убави плажи,и ако си блузу до плажа далеку е центарот.....Некако нај загреана сум за Бодрум ама слабо информации за него...Незнам какви се плажите? Дали се близу и плажите и хотелот? Дали е премногу скапо? И поскапо од Анталија? Ако некој има отидено да сподели импресии по детално? @Esmeralda-MD би те замолила ако можеш да ми пишеш ЛП да те прашам нешто за местенцето Дидем видов твој пост дека си била таму.(Јас неможам пошо ти е заштитен профилот)
Ќе се самоцитам случајно ми текна да проверам на букингг за цени и се изненадив.За Кушадаси И Мармарис цени огромни за хотели ол инклизив а за бодрум многу по ефтино.Што Бодрум се напомнуваше дека е доста по скапо од нив....Па сега не ми е јасно ова
Здраво дечки. Сакам да прашам колку одприлика би коштело со кола да се оди до Бодрум, Кушадаси? Со кола звучи поавантуристички, ама незнам колку е исплатливо во споредба со бус/чартер Јас и дечко ми сме само, двајца
Пред три години бевме со кола, со дете, до Кушадаси. Два дена патувавме, со чести паузи, и прошетки по околината, со преспивање во Чанак Кале на одење и во Галиполи на враќање. Си дадовме фора од околу 500 евра за патот, вклучувајќи нафта, ноќевањата со доручек, влезниците за местата што ги посетивме, и мислам дека потрошивме помалку од тоа. Ако не застанувате никаде, само за нафта ќе трошите пари, мислам до кај 200 евра максимум ќе ве фати. Поскапа е во Грција и Турција, барем тогаш беше, сега не знам како е.
Каде има убави плажи и тиркизно море освен Олудениз? И дали некој бил во Олудениз да сподели искуство за сместување, нашиве агенции не го нудат баш ова место.
Здраво нешто ме интересира од кушадаси се оде на памук кале а таму блиску е и кападокија дали некој што бил знае дали има пример линија кушадаси кападокија за памук кале знам дека има еднодневна