Како што кажа феминката над мене тој период е најжежок затоа подобро е почеток на јуни или после средината на септември.., Заради жештините јас резервирав крајот на мај.
Ние бевме во Мелике и не сме задоволни воопшто, Sunday хотелот е многу добар на самата Ladies Beach е, цената е негде околу 350 евра
Тоа лејдис бич ти е хаос Гужви гужви многу Кушадаси лонг бич евубава голема плажа,националниот парк Мили парк со плажите негови и дефинитивно аква парк Адаленд перфекција и незаборавно искуство
Девојки дали сте биле во хотел Katya 5* во Аланија. Оваа година сакаме да одиме но мене ми е страв, сум слушнала дека морето не е баш сјајно , а и со овие терористичките напади.. Па споделете искуство за плажата и секако храната каква е.
Здраво,мило ми е што можам да ти дадам одговор.Бидејки сум била во Катја хотел.Прекрасен хотел и одлична услуга.Храната е прекрасна,има различен вид на храна има избор што и да јадеш ке најдеш има се.Морето и плажата се прекрасни,плажата е песочна и има храна на плажа.Морето малку има бранови но водата е топла.Ако те интересира др прашај. Кој период сакаш да одиш?
Уште точно немаме одредено време, но ти благодарам многу навистина ми олесна во одлуката после ова што ми го кажа.
Здраво има ли некој одено во Crystal Admiral resort во Сиде,или на друго место во Анталија во Мај месец?
Имам одено во овој хотел во септември , преубав ресорт го препорачувам услуга храна и забава чиста 10 ка
Ќе сака ли некоја која била во Анталија да ме упати во хотел каде има убава плажа со чиста вода? Гледам сите хотели потенцираат урнебесно средени базени, аква паркови, вакви и онакви атракции а кога ќе прогуглам за плажата...средно жалосна, далеку од бистра вода и тиркизна боја. За ваква плажа и Претор ќе најдам. За уплата во хотел со 5* очекувам барем чиста вода и по средена плажа, не ми е целта да го поминам одморот на базен Нешто барем близу на ова.
Сликава подолу ти е од Олудениз - Blue lagoon. Убедливо најубава плажа и вода. Штета што нема аранжмани од нашиве туристички агенции, ние самостојно одиме таму секоја година во октомври. Ако не си за преку агенција, топло ти го препорачувам местово. Нема утка, прогуглај ќе видиш.
Планираме прв пат да ја посетиме Турција годинава, поконкретно Кемер (со 5месечно бебче) од крај на јуни до кај 5ти јули. Гледавме на ЈК травел хотели, Lancora Beach Hotel, дали некој го посетил или има искуство тој период со бебуш?
ако сакате вистински одмор да си направите во анталија Ројал таџ махал нема грешка најдобар одмор до сега
Закажавме во овај хотел, ќе одиме со мало бебе па ме интересира дали знаеш дали има храна за бебиња вклучено во менито?
се што ти душа посака има ке си презадоволна и од услуга и персонал гарантирано ако нешто плус ти треба има во хотелот и мини маркет за да си купиш пример млеко