Aх и јас сум за Турција многу заинтересирана за одмарање, ама најдобро нека се потсмири целава ситуација па ете нека бидне втора половина на септември ако се е во ред, барем да одмориме по сиот овој хаос и стрес
Мене па страв ми е е пак да не не затворат после избори така нешто се шушка па да не останам дома. Уште ова лето раат догодина со бебе и тодлер тешко
преку агенција резервиран лет носење точно до местото Се платено на едно место таму не ти треба ни пари ни ништо, стигаш те сместуваат и готово Сум била и на други места ама таков одмор како Таџ махал сум немала
Не ми се верува дека ќе затворат, веќе почнаа со летови Туркиш од денес. Само да се намали бројов на заразениве дотогаш, зошто не правеле растојание преку едно седиште, а ако се погоди некој до тебе, уххх паники ме фаќаат. Маска, дезинфициенс и пазење за се. Ама нека биде добар одмор, па да останат убави спомени.
Horus paradise luxury го имаат Еуросава во понудата. Ние бевме 2018 и многу убаво си поминавме. Годинава пак би одела Турција, одмор имам крај на јули, почеток на август, ептен е скоро, ми е страв да не останеме заглавени таму.
И уште ќе паднат. Страв има народ да иде за да не ни ги затворат границите. Ние ги прашавме ни рекоа" Не дај Боже да затворат ние не одговараме". Еуросава имаа понуда Ј Адоре за 299 еу, денес ние решени да резервираме ни вика за малиот е исто 299 евра?? Малиот 2 години. Абе ајде веќе Иначе во Оз хотел бев 2016, и супер хотел е но тогаш го плативме 350 евра а нов беше
26.07 Сега во Недела. Да да Таква била понудата. Демек полн им бил чартерот, ставиле видео дали 10 -15 души имаа што летаат. Безобразни
Имам другарка вчера отиде преку агенција со авион во Белек, пре пре убаво е гледам сториња што става на фб лелеееее лудница, хотелот е повеќе за деца и е феноменален, all inclusive платиле 2300 за 10 дена, маж, жена и дете од 13 години
Turcija e preubava i narodot ne saka i ne pocituva kako brakja sme jas ne sum bil do sega nikade vo Turcija posto e daleku mn .. Bi sakal da gi vidam Istanbul , Antalya , Izmir , Cesme , Kusadasi pa i Bodrum i mn drugi mesta ama neznam kolku e okej da se patuva sega vo ova vreme Turcija od 240 iljadi zarazeni imaat 200 iljadi izleceno ama pak neznam