Ми кажаа блиски кои се во Анталија почитувале мерки,им мереле тт неколку пати на ден,имало средства за дезинф. Немало гужви ич! Сега пишман сум малце што не отидовме таму. Здравје.. Барем за Истанбул да отидам месецов дур Бугарија дозволува транзит
Еуросава и Фибула се генерални застапници за аранжманите во Турција, јас бев со Еуросава и од лично искуство ги препорачувам.
Najpopularni letuvalishta vo Turska se Antalya i Kusadasi mislam i najdobar izbor se , ima i Cesme plaza letuvalishte kaj gradot Izmir i itn ...
Ние си уплативме од Виор травел за Тирција на мраморно море на островче Авша.Ги испуштивме термините со чартер за Турција.Имаше евтинка понуда сосема пристојно и убаво и хотелот и плажата и местото а секако не баравме луксуз за 179евра со пат седум ноќи со појадок.Има и апартманско сместување 139евра 7ноќи со пат, па ние тоа го одбравме оти хотелот беше со појадок а ние не појадуваме, па зошто да плакаме плус.Ќе видиме прв пат патуваме се Виор а и прв пат во Турција.Се надевам убаво ке поминеме.
со сопствено возило ке патувате, со авион или автобус? и јас сакам да одам таму ама пошо сум со деца незнам за превозот. и ако не ти е мака ко ќе можиш пиши за таму Ч) убав помин
Со автобус.Има опција и за со сопствено возило.Ќе пишам искуство секако.Во недела вечер тргаме. https://www.facebook.com/381157151934827/posts/3441604115890100/ Eve go linkot.
daj boze da ispadne se ok i da si pominete ubavo no bas za agencijata samo neubavi raboti slusam mozno e i da ve zafrknat nesto
звонев предмалку во бугарската амбасада, ги прашав дали е дозволен транзит низ бугарија до турција, ми рекоја дека сеуште не може за македонски државјани... што е ова сега??
Хм незнам? Многу мои блиски се заминати за Тр низ Бугарија и уште се таму. Во среда патувам и јас па ќе пишам .
Не сум била во Турција на одмор до сега, но желба ми е да ја посетам и да уживам барем 7 дена. Оваа година немам можност да одам, се надевам на следната година. Прашањето ми е... дали навистина вредат овие хотели со по 400-500 евраа по човек.. со приватна плажа, алл инкл, тобогани, аква паркови и слично.
Само што се јави маж ми пак на грсничниот премин дозволен е транзит нема никакви забрани. Слободно патувајте