Искуство од следниве хотели во Сиде или од кој друг сте задоволни Seaden Valentine, Hane Garden, Sultan of Side, Seaden Corolla, Fun &Sun Smart Hane, Dream World Resort Spa, Side Aqua Marin, Larissa Beach club и од агенцијата Сава турс
Ако сакате хотел до сама плажа така пребарувајте... Преку агенцииве има еден куп понуди. Плажите во Аланија не се нешто а услугата по хотелите е топ. Што и да одберите дефинитивно нема да згрешите. Кемер мислам за плажи е убав и има друга клима со оглед на шумата....
Да препорачате хотел 5 ѕвезди, ултра алл до 1500-1700€ за двајца и на каде да се ориентирам за поубави плажи Кемер или Сиде?
Бил ли некој во Турција преку ЕТЦ травел? Оти за периодот во јуни што ми одговара изгледа само таму има слободно место во чартер а првпат ја слушам агенцијава
Уффф колку убаво изгледа .. има критики на букинг... Прочтај ги. А како планиртае за превоз. Тоа е добро преку агенцииве ,што во цената е пресметан и чартер ... Дали некој има искуство со јк травел? И која е разликата од агенција до агенција ? Хотелите се исти. Дали има разлика од каде го лупувате аранжманот или? Фала
Еве убав пост од темата каде на одмор со бебенце, фала @orhideea Го имам зачувано одамна, едвај чекам летово да одиме
@mssuniquee За јадење што е дозволено да се носи во рачен багаж? Прашувам за дете. И течности смее и колку мл?
Оф стварно не знам, лани беба беше малечка цицаше а синко и така даваа оброк во чартерот од тоа си јадеше. Ама мислам за дете што и да носиш не би правеле проблем
За кроасани би правеле проблем? И што јадење даваат? За лосиони за сончање има некои ограничувања? До Сиде колку возење има? Фала.
Мислам дека беше сендвиче + сок+ вода+ благце имаше. (за Туркиш зборувам) Саат и пол скоро е летот, и после oколу 60тина км до Сиде.
Со дечко ми планираме да одиме оваа година во Турција. Гледавме Фибула имаат доста понуди па дека прв пат одиме би сакала повеќе да се информирам. Кое место би го препорачале за млади? Да има убави плажи и навечер да има кај да се прошета, да се седне на пијачка. Гледам дека хотелите се малце на страна, а ние би сакале да прошетаме и до центарот на градот каде што ќе бидеме сместени. Дали навечер има превоз до центар и отприлика која би била цената?
Здраво, дали некоја била во Adora Calma Beach Hotel во околината на Сиде се наоѓа хотелов. Со дм си резервиравме ние, убави слики видовме и немаше лоши коментари ама ме интересира дали некоја била или ќе оди од прва рака да ми каже да знам
Здраво, летово планираме да одиме во Бодрум, па ме интересира дали некој од вас бил таму да сподели искуство ?
Јас лани бев во Бодрум, гратчето е преубаво за шетање. Секој хотел си има приватна плажа ама плажите се тесни, целосно зафатени со лежалки и водата е ладна. Хотелите повеќете се во Гумбет, има и таму за шетање. Хотелот беше добар Ayaz Aqua, ама руси еден куп што пијат поред базен од сабајле до вечер и постојано гласна музика, гужва. Генерално впечатокот ми беше дека природата е преубава ама некако со луѓето too much ми беше, прават кич без потреба. Бевме на крстарење еден ден милина, до ветерниците се искачивме цел Бодрум се гледа од таму, бевме во хамам и на вечера седнавме неколку пати надвор, многу се гостопримлив народ.