Batihan Beach Resort. Не е баш во градот, надвор е, ама одличен е, барем нашето искуство е исклучиво позитивно.
Прелог место во Турција за одмор со друштво? Не барам дискотеки, но да има во околината места за шетање, убави кафиќи, места за сликање и сл.
Баш гледав на нет за хотелот Bosphorus Soegun во Анталија. Ми изгледа кул но ме интересира дали сте биле таму, дали е скапо? Ние со дечко ло ми се мислиме за таму крај на септември.
Здраво, може глупо ќе звучи прашањево, ама за оправдување прв пат одиме со агенција на одмор, секогаш сами се организираме од карти, смештај.. сега ќе одиме преку Фибула бидејќи кого и да прашавме рекоа најдобра е, не се мислете. Конкретно во Турција ќе одиме, прашањето ми е на аеродром ке има ли некој од агенцијата и тука и во Турција? Или си се чекираш сам и си одиш? Исто така, на листот со електронските карти пишува најдоцна чекирање до 01:45, а во агрнција ни рекоа до 02:30 најдоцна?
На скопски аеродром нема никој од агенцијата, секако си ги имаш картите, си одиш, си се чекираш и го чекаш летот. Во Турција има претставник од агенцијата, ти кажува каде те чека превозот до хотелот.
Сакам да одам во Турција на одмор преку агенција, но не можам никако да се решам каде. Сум била во Кушадаси, така што тоа отпаѓа. Најважно ми е хотелот да е на плажа, односно да имам пијалоци за таму, да не морам да доплаќам. Од друга страна и да не биде предалеку од градот па да морам во два правци со комбе секој ден. Некој предлог?
Јас бев сместен во друг хотел блиску до овој; од надвор изгледа многу убаво, е сега за услугата и цените не можам да ти кажам Блиску е до местото Сиде
Дечки здраво, дали некој има искуство со Флора Суитес во Кушадаси и преку која агенција сте оделе во Кушадаси?
Iskustvo so mc beach resort vo alanya i dali znaete dali ima organizirano nekoj turi do land of legends
ЕTC travel дали продаваат нивни аранжмани или на друга агенција? Гледам конкретно за ист хотел и ист датум, кај нив цената е со 300 евра пониска од Еуросава. Дали некој патувал и со двете агенции?