Дечки и уште едно прашање во повеќето агенции за Кушадаси понудите се за по 10 ноќи, дали агенциите што нудат и по 7 ноќи се реални или може да станува збор за измама?
Јас бев пред 3 години со Савана во Кушадаси и имаше да си бираш некои останаа 10 дена, јас платив за 7 и немаше проблем, е сеа не знам за која агенција прашуваш конкретно
Каде ќе одите, во кој хотел? Ние сакаме да одиме, ама уште не можеме да одлучиме каде. Барам хотел блиску до центар да може и да прошетаме, ама и да е директно на плажа. Сиде, Лара, Белек некако не ми се оди. Повеќе сум за Аланија или Анталија. И се мислиме за крај на август, почеток на септември. Кога ќе одите вие?
Здраво , искусто со ЈК травел за Турција. Дали имаат пратител во Турција Ме интересира искуство за Diamond premium hotel Side , и што би препорачале да се посети во Сиде Поздрав
ме интересира пошто имам уплатено и годинаба за Турција од оние што веќе биле каква е состојбата со ковидов,дали како лани сите се враќаат со корона,пошто и јас таму ја поминав многу лошо.Ви благодарам
Nie momentalno sme tuka vo belek vo hotel spice mbogu e blisku plazata i na sekoj agol ima sve pijaloci snack sladoled i jadenje non stop ti doaga vo plaza bon stop te prasuva kelnerot? mnogu e ubavo isto taka i uslugata, gradot centarot od tuka e pomalku od 2 km
Zdravo Dali vi se slucilo Koga ke uplatite Vo fibula se da ne vi gi prakaat Odma avionskite karti i vaucer?,nie veke tret den imame uplateno se treba da gi molis za da ti pratat.
Здраво. Дали во хотелите во сиде со all inclusive секој ден ги менуваат пешкирите, дали секој ден носат чисти пешкири? Оваа година ќе одиме во хотел со all inclusive па да знам дали да земам и некоја крпа..
За кои пешкири мислиш, за плажа или во собата? За плажа наутро си земаш пешкири, оставаш картички, вечерта ги враќаш пешкирите, ти ги враќаат картичките, следниот ден пак си земаш. Во собата имаш и големи и мали пешкири, ако сакаш, ќе ти ги менуваат секој ден, само остави ги каде што е означено дека треба да се остават пешкирите за менување. Нема потреба да носиш ништо таму. Ако е тој што мислам, многу лоши критики читав за него на tripadvisor. Секогаш читајте reviews пред да уплатите било каде.
Ние сме во Adora Calma Beach Hotel до сега менуваат пешкири секој ден, од оние што се за во тоалет, за туширање, раце. Е сега јас имав земено за на плажа а во соба имаме и за на плажа пршкири ама чисти се не чепнати, баш утре тие ке ги земам да видам дали ке ги сменат.
Никаде нема место по агенцииве за Турција, да не знаете некаде да има место од 1 ви па до 10ти најкасно тргнување?
Нема, на Фибула гледав. Јас денес резервирав за 28.8 лет. Претходно нема слободни датуми, а нема ни цел септември. На Фибула прва дата е 28.9.мислам.
И јас гледав и прашував уште пред две недели за тој период.Немаше ништо слободно.Чудно се е распродадено подеднакво и за Египет,а народот живее во сиромаштија
Samo da pratis nekoja ponuda za otkazana soba, euro sava sum primetil na facebook deka imanekogas objava. jas rezervirav od pocetokot na maj mesec za juli , sega e toj period high sezon.od cel svet site sega imaat odmor so decata mnogu guzva imase epten edvaj da najdes mesto za da jades vo hotelot. Samo sto se vrativmo i prezadovolna sum ne go menuvam za nikoja druga drzava. tolku lubezni se stafot so turistite toa go nemas nikade.