Ние лани бевме во Аланија во Green Garden Resort & Spa Hotel и многу убаво поминавме и задоволни бевме со се.Одма е плажата директно од ресортот излегуваш на неа а и на убаво место е ресорот,па дали имаше 5 мин со автобус до строг центар на Аланија.Е сеа можеш и пешки али имаше одење 20 мин па може и 25 до центарот.Ама па интересно е што по пат има цело време ресторанчиња и продавници со облека колку сакаш па одма поминува време кога идеш пешки дека е раздвижено многу,но и автобуси има на 5 мин нема потреба да се оди пешки.Јас проверив онака за август пред некој ден немаше ништо слободно за хотелов,а гледам и други се жалат тешко место се наоѓало за Турција општо,затоа побрзо решете се.Убаво да си поминете ако идете.
Momentalno sme tamu i hotelot e predobar ima raznovrsna hrana,hotelot e odlicen i za mladi i za stari,plazata vi e na dva cekori a okolu vas ste opkruzeni so palmi.Isto taka sobite se top sekoj dn cistat menuvaat peskiri ima mini bar na koristenje koj se nadopolnuva sekoj den a najgolem vpecatok ni ostavi animation’s team koj sekoj den imaat razni performansi preku den i navecer pocnuvajki od igri na voda preku den navecer disko za najmalite i razni igri so tancerki i mnogu mnogu zabava
Каде се наоѓа, блиску ли е до центар? Дали има превоз? Има ли нешто околу, продавнички, кај да се прошета?
Gradot se naogja vo blizina na alanya vo gradot konakli hotelot e na sama plaza i na nekolku minuti do setalisteto ima kako kompleks cel bazar so prodavnicki i dva shopping malls neva outlet i time centar
Не, ама преку било која агенција и да одиш организатор е Сава Турс, ЕуроСава или Фибула, сите други само препродаваат нивни аранжмани.
Предлог за хотел во Бодрум или Сиде? До кај 1500 евра максимум за двајца. Најбитно ми е да има убава песочна плажа и хигиената да е на високо ниво.
Види Luna Blanca resort преку Фибула, во Сиде. Брат ми лани беше и е презадоволен. И од услуга, храна, вработени, плажа, се како што треба.
Се вратив пред три дена од Сиде,цел хотел со стомачен вирус,секој втор повраќа,проливи,температури,што беше ова оваа година незнам,ужасс
Raymar -ultra all inclusive ,врв мислам дека е,овој каде што бев годинава катастрофа,Raymar-услуга,храна,плажа комплетно преубаво
поужасен хотел,услуга и храна немам сретнато во живот,а исто и плажата земја и камења,не го препорачувам на никого
Нешто многу ми се скапи аранжманите за Аланија( во градот сакаме) за околу 08.09 за тројца за околу 10 дена (не ALL,само полупансион барам)(,се ми излегува ALL и тоа за 6 ноќи, што е премалку и скапо), може ли препораки кај и како да барам(и што да избегнувам)?
само Holiday park resort никако одење,инаку во другите што сум била е топ се буквално,а најомилен од Анталија до Аланија ми е Raymar хотелот,тој период е премногу убаво времето,сега е екстремно жешко и влажноста е превисока