Каков е ноќниот живот во Кушадаси има ли многу дискотеки и кафичи и како се движат цените за пијалоците и дали се наплаќа влез во дискотеките
Има една дискотека се вика КАЛЕМЕГДАН ( српска е ) и скоро сите туристи од Македонија одат таму. Цените не се баш ефтини, но во Калемегдан за разлика за од другите дискотеки и кафичи се поефтини и што е најсмешно и во дискотека можеш да се ценкаш бе Не секирајте се кога ќе стигнете во хотелот одма ќе ве пречека туристички водич и ќе ви објасни баш се и ќе ве прошета низ градот и ќе ви објасни за сите екскурзии што можете да ги посетете.
Ноќниот живот е супер,многу опуштено,убави местенца за излагање има една уличка се вика bar street таму се сите барови и од надвор те викаат,прва пијачка бесплатна,многу се интересни и љубезни луѓе не е како тука да те гледа како да си им под ниво.Е сега пиачките не се евтини 10 евра коктел е ама обавезно барајте си happy hour и 2 пијачки за цена од една и никако да не заборавите да посетите дискотека по име Another bar многу е убаво,преубаво е во чаршијата е малку збутано ама ке прашате некој ќе ви каже...Се заборавив јас пишувајки ама ова дека лани бев де А и да влез не се наплаќа никаде а Калемегдан ти е онака да го поминеш пред да си одиш накај хотел пичи Цеца и Лепа брена хахах
ve molam kazete preku koja agencija ste bile , vo koj hotel, kolku pari?....toa poise me interesira :geek:
^Убаво кога друг ти го организира одморот. Потруди се сама да најдеш нешто, провери на форуми, разлистај по нет. На пример да си кажеш цена која ти е пристапна па да ти каже некоја ако случајно, сосем случајно била на нешто слично.
vaka jas rezerviram sega za 21 juli do 31 juli vo travel agency mn se usluzlivi, rezervirav so decko mi vo hotel albora se isplati 269evra e so polupansion i 10 nokevanja plateno ti e avtobuski prevoz so povratna karta ,200 metri odalecenost od plaza a mislam deka bese 2km od centar neka pise nekoj ako odi ovoj termin ) i ako slucajno se pogodil vo istiot avtobus pozzz
Dzverce ке можеме да се дружиме и јас имам резервирано со дечко ми во хотел Албора од 21ви . Инаку laydymici погледни на страната на Вардар експрес имаат добри понуди.Сите агенции , поточно во мојот град резервираат преку нив http://vardarekspres.com.mk/
aha epa supp bas mi e milo inaku bi sakala da mi kazes kako se vikas kako izgledas da te poznaam P ) jas sum slicna kako teylor swift na slikata imama 18 god so dolga plava kosa plavi oci visina 173 a tezina okolu 60
Немој да кажеш дека си преку Травел хаус или уште како ли се не се нарекуваат и се наоѓаат во ТЦЦ Плаза????
vaka jas rezerviram sega za 21 juli do 31 juli vo travel agency mn se usluzlivi, rezervirav so decko mi vo hotel albora se isplati 269evra e so polupansion i 10 nokevanja plateno ti e avtobuski prevoz so povratna karta ,200 metri odalecenost od plaza a mislam deka bese 2km od centar neka pise nekoj ako odi ovoj termin ) i ako slucajno se pogodil vo istiot avtobus pozzz[/quote] Немој да кажеш дека си преку Травел хаус или уште како ли се не се нарекуваат и се наоѓаат во ТЦЦ Плаза????[/quote] pa nz ne sum od skopje znam deka se naoga vo paloma bjanka na vtori kat tuka se isto taka i atlantis i uste nekolku turisticki agencii a zosto taka velis da ne ima nekoj problem? agencijata se vika FLY turizam-SIJ popoznata kako travel agency
Немој да кажеш дека си преку Травел хаус или уште како ли се не се нарекуваат и се наоѓаат во ТЦЦ Плаза????[/quote] pa nz ne sum od skopje znam deka se naoga vo paloma bjanka na vtori kat tuka se isto taka i atlantis i uste nekolku turisticki agencii a zosto taka velis da ne ima nekoj problem? agencijata se vika FLY turizam-SIJ popoznata kako travel agency[/quote] Ок, ако е FLY turizam не се тие, затоа што овие травел хаус се претставуваат со неколку имиња и се измамници и се наоѓаат во ТЦЦ Плаза.
Дабаклар во строгиот центар со 4 звезди. А нешто за поефтина цена односно со 2 звезди, најдобар е според мене Атли наспроти Дабаклар исто во строгиот центар.
Dali ima nekoj odeno vo Kusadasi na LADY BEACH sakam da odam tamu me interesira kako e plazata i dali mora da se zemi lezalka i kolku pari e?
Да, да, Халикарнас е дискотеката и е нешто што мора да се посети, ама да ве предупредам влезницата е скапичка.
И јас ке одам од 10 Август хотел Teciman аранжман за 10 нокевања, појадок, платен автобуски превоз и клима, на 600 метри од плажата(така викат па ке видеме) ме фати 180 еу.Хотелот е со 2 ѕвездицки ама добар бил и имал базен.
Ме интересира тој што бил на одмор во Аланија-Турција да каже како поминал,дали е убаво местото,како се цените итн...планираме да одиме таму на одмор па малку информации добро ќе ни дојдат