Има патека од хотелот за 2-3 мин си таму приватна плажа не е со ситен песок, местото кај што се лежалките е со ситен песок. Можеш да видиш на сликите ок си е. Ние преседевме по базени затоа што и сопругот и ќерка ми повеќе сакаа на базен.
дали бевте на некои екскурзии,како се движат цените,ние сакаме да одиме до аквариумот во анталија ама некако скапи ми се гледаат турите.
Реално, скапо е, и не вреди аквариумот за таа цена. Ама искуство плус е тоа, на поголеми деца им е интересно, оти не е само аквариумот, има музеј на восочни фигури, рептил зоо, ледена соба... Не е лоша турата, само е преценета.
Какво е времето дали е топло,бидеќи ќе одиме со 2 деца во Narcia Resort Side дали ќе треба алишта по долги ракави,какво е времето на вечер и незнам дали да носам пижами по куси ракави да не му достуди,може да ми кажеш ако не ти е проблем?
Здраво и јас резервирав за крај на јуни во истиот хотел бидејќи видов дека има и луна парк.Би сакала да пишеш искуства
Бидејќи прв пат одиме за Турција, би сакала тие што сте биле да пишете за во врска со багажот во авионот
Не е ладно, имајте си нешто по долги за секој случај, ама у суштина многу е топло. Сиде е еден од потоплите градови во Турција. Луна паркчето не работи преку ден, само поручек и навечер. Делот со тобоганот е супер за со деца, има и мини ресторанче веднаш до базените и тоа е мн практично.