Лани нас ни беше 20kg чекиран и 8kg рачен по патник, секако ќе ве известат колку е точно при резервирање
Здраво, Лани ние бевме со децата во аквариумот чинеше 350 евра тогаш за четворица, со две деца 8-3 год, и преубаво беше навистина моите деца уживале во сите места кај што бевме, па плус имате таму и мк доналдс, и еден од најпознатите турска фирма за сладоледи што е некој посебен вкус кај што не можеш да го најдеш на друго место.И сега ако сакаш слики и све тоа со доплата е друго.Ама има секакви животни риби ајкули змии, исто така едно посебно место со снег и мраз каде сто можат да се лизгат со сајка и слики правиш таму ти дават посебна облека.Ние поминавме феноменално, оваа година на план ни е Ланд оф Легендс не знам не сум бил таму ако некој беше нека сподели искуство. Убав помин,
Како бе 350 евра, ние 140 евра плативме за четворица, двајца возрасни и две деца (11 и 5 години беа лани) и тоа не само за аквариумот, и останатите атракции ги посетивме. Да беше 350 евра немаше ни да одиме, реално не е нешто посебно за тие пари.
Не реков дека лажеш, само многу ми дојде, дека ние помалку плативме. Изгледа до агенцијата е, ама навистина е премногу 350 евра. И ние во Белек бевме, лани во јуни. Во сопствена режија е уште поевтино, претпоставувам. Дерат агенциите, колку подалеку си од Анталија, поскапо е изгледа.
Лично имам со Фибула, задоволна сум. Другарка со Еуро сава исто е задоволна. Ако те интересира нешто конкретно прашај ме.
Со Туркиш е 20 кг, и редовни и чартер линии. Рачен е 8 кг ама мене не ми ја мереа, носев најк торба за вежбање, веројатно се познава дека не е 8 кг. Освен Туркиш, лани чартери имаше и од некоја Sun фирма, за мене непозната. Таму јадењето било ептен сиромашно. Во Туркиш јадењето е супер.
Ние летавме со Сан експрес. Мислам дека летовите до Анталија не се со Туркиш, туку Анадолуџет што е ниско буџетна авиокомпанија, ама спаѓа под Туркиш. Брат ми 2021 летаа со Анадолу, имале и јадење, ние со Сан немавме вклучено во летот.
Нам ни кажаа дека е Туркиш. Авионот беше излепен со црвено и пишуваше Туркиш. На пакетите за јадење исто, на стјуардеси исто. Дали било нешто на А, можеби, јас бев надвор од памет од страв, само водата ја испив.
Фала на одговорите. За фибула и јас размислував. Во кој период би препорачале дека е најдобро да се оди, времето дали е многу топло крајот на јули? Уште немаме одлучено термин, разгледуваме уште опции..
Ние бевме овој период и беше доста топло. Водата во море беше ладна ама имаше доста што пливаат. Идеално е крај на август.
Тој период тешко дека ќе можеме да одиме на одмор, крај на јули и до 15 август некаде сме слободни...Тоа е проблемот, ограничено ни е времето кога би можеле да одиме на одмор. Има некој во овој период одено кога планирам јас да одам, да сподели искуство?