Не знам, не сум била претходно во Кемер. Што гледав видеа, чиста е водата, ама брановидна, и Аланија беше исто.
Дали имате да ми препорачате некој хотел во Бодрум каде што сте биле и сте задоволни? Приоритет ми е плажата. ФАла однапред
Преку која агенција гледаш? Јас преку Фибула гледав. Само ливчето каде што запишав хотели што ми паднаа во око и по гугл што најдов инфо не ми е при рака. Исто ако може препораки и за Фетије да дадете. Решена сум годинава тој регион - Мугла да се шета.
Гледам преку Фибула и Аурора, Плажата ми е битна, сакам убаво море. Сум била пред многу години и знам дека морето е многу поубаво од Анталискиот регион, Егеј е.Затоа и барам препорака од некој што скоро бил и ги знар хотелите, каде плажата е најубава. Анталија и околината не ми се допаѓа морето.
tanja11991.79994 да те замолам да споделиш како поминавте на одмор, како по пат, дали доцнеше летот, како поминаа дечките по патрингишпилот дали работи секоја вечер…
Ја имам посетено Аланија и Кемер. секој од овие места си има своја убавина. Мене повеќе ми се допаѓа Кемер, местото е помирно, потивко, поекслузивно. Кемер е поскап од Аланија во поглед на цени на аранжмани, хотели. Исто така на егејската ривиера од турскиот брег најексклузивно летувалиште се смета Бодрум и цените се таму највисоки, од среден ранг е Мармарис додека ценовно најпристапна дестинација во тој дел е Кушадаси. Кога се работи за морето во Аланија е малку понемирно, побрановито особено на Клеопатра плажата. Кемер е веќе друга приказна водата е побистра и морето е многу помирно за разлика од Аланија. Кога говорам за Кемер мислам на делот во центарот на градот и во неговата непосредна околина, за периферијата неможам да кажам.
Женски може да ми кажете искуства за во Турција,планирам во септември да одам со момчето... Секако ќе одиме преку агенција,дали се е испланирано од агенцијата,дали таму има човек кој е заангажиран за нас и сл. Прв пат ќе одиме па малку сум скептична. Фала ви однапред
Да, за со Фибула можам да кажам. На аеродром кај нас нема никој, ама во Анталија не чекаше водич. Не сместува во комбе, секој го остава во хотелот, со нас дојде до рецепција, не сместија. Утредента доаѓа друг водич (кај нас беа двајцата од Босна) кој нуди екскурзии и ако имаш прашања некои. Бевме на крстарење, Романка беше таа што не водеше. Со автобус од хотел земање и до хотел враќање На одење, има список во хотелот последниот ден кое време доаѓа комбето, собира попат и други, не носат на аеродром. Јас сум ептен задоволна од нив.
Бодрум е прекрасен, плажите се убави ситни камчиња, водата стакло, хотели има насекаде во околината на Бодрум и нема да погрешите кој и да го изберете
Здраво и мене ме интересира дали може да препорачаш некој хотел во близина на центар да има каде да се шета навечер, ако знаеш де. За буџет околу 1400-1500 евра за двајца. Ти благодарам
Врв навистина.Вреди секој денар. Убав чист хотел, храната исто одлична, плажата песочна.. Има и дел со детски базен со песок од Малдиви. Некои ресторани храна си порачуваш од мени и те служат и убаво е што сеуште нема гужви За деца има детски ресторан од купени кашички до манџи. Ќе оставам некоја слика, нам одличен ни е одморот
Во Турција е баш баш одмор. Дека сме во Сиде има блиску трговски центри аутлети, денес до чаршијата ќе одиме.. има каде и да се шета и многубројни излети. Децата ги оставам во игротека по час два, има детско шоу анимации после почнуваат анимации за возрасни и музика во живо. Алал да им е стварно, на се мислат