Да не има некој моментално да каже како е со степените и дали е толку жешко? Едино шо ке ми фале е турско кафе па мислам дека ке земам електрично гезве со мене Ми испратија карти авионски и ваучери у три примероци од Фибула ме бунат две работи зошто три ваучери коа сме два патници? И зоѓто има драстична разлика измеѓу летот скопје анталија и анталија скопје Првиот е .2.30 саати а за назад е 1 саат и 15мин Лета некој од вас на 10 .09?
Мислам тоа е така затоа што за натака ти додаваат еден час, зошто они се понапред и фактички нивното моментално време го покажуваат
Во Турција одиш, ќе има турско кафе Еве ние кога бевме, ни вареа Ние не отидовме годинава, а баш сакав...
На кое место ќе идеш. Јас на 15ти одам..... инаку пишива дека ќе е околу 30 35° се надевам толку ќе е
Извини касно враќам Немавме никаков проблем. Времето е до 32ст и пријатно е. Јас бев Аланија се беше во ред само морето бранови и камења куп.
Zdravo, dali e pametno od fevruari da mislam da rezerviram odmor za leto, ili vekje maj natakata deka sakam i zgodna cena da e. Preporaka za agencii ve molam od iskustva
Моја препорака се или Сава Турс или Фибула. И уште нешто....рано ти е за резервација. Во март месец се најголемите попусти.
Zdravo ve molam predlozete mesto vo Turcija i konkretno hoteli od koi ste pozadovolni. Sakame da odime kraj na avgust i sme so dve mali deca ( ednoto e 3 god, drugoto 9 meseci). Barame mesto kade sto ke ima zanimacija za pogolemoto dete bidejki stanuva zbor za pohiperaktivno i pozivo dete .i isto barame i mesto kade sto moze da gi pricuvaat vo odreden del od denot. Isto taka dali ste imale problem za kolicka vo avion? Blagodaram odnapred