Да патуваш и ич да не мислиш Во една година три пати со кола појдовме со мало и ич мака не видовме Сега накај три години оди и ако е појке од пола сат во кола збеснува
Ми се допадна понудата на Нехар турс за Анталија, но не им пишува кој хотел е. Претпоставувам е истата тура од минатата година и се во преговори за хотел. Вие што организирате приватно дали барате хотели на букинг или некоја друга страна? Благодарам
Здраво девојки,дали може доколку некој е бил да ми сподели искуство од Кемер? До сега цело време Сиде одевме,па викам да промениме годинава
Лани бевме Кириш, на неколку km од Кемер и плажата беше со камења, не со камчиња Повторно не би иделе на таква плажа.
Не можам да најдам, кои беа агенциите што директно ја работат Анталија, Аланија, Сиде, Белек? Сакав да одиме во Бодрум, ама ја претераа, чартерите уште ги немаат пуштено, нема цени и не знам дали да чекам или да си резервирам во некое од горниве 4 места.
Што прават уште со Бодрум, знае ли некој? На маж ми еден пријател му рекол може нема ни да пуштат летови. Иако баш не ме влече делов кај Анталија, сите хотели ми се копи пејст, море/плажа секаде ми личи исто, може ќе треба да букирам таму. И пошто се ми личи исто, да намалам барем локации. Да ме советувате кое место да го бирам или да ми кажете што е разликата, предности, мани, меѓу Лара, Белек, Сиде, Аланија, Кемер, не знам дали има и други, овие ги гледам на таа ривиера таму со понуди.
И јас чекав за Бодрум и колку што можев да видам на фб на Фибула веќе има пуштено реклама и хотели за Бодрум, иако на веб страната ги нема понудите уште. Затоа ќе почекам уште малку, ова Анталија, Тунис и Египет ама ич не ми е по мерак.
Egipet e mnogu ubavo spored mene, preubavo more, i resortite se super. Uste ako si vo moznost da gi prosetas ostrovcinjata milina, jas imam preubavi spomeni od tamu