Zdr videte go hotelot terrace beach ressort preubav do plaza preku fibula vo side Ako neste izbrale seuste
Dali nekoj patuval so Grand travel za turcija Imale nivni carter letovi A gledam deka dosta se po pristapni cenite kaj niv. Ka drugite agencii toa sto go baram e od 2000e nagore kaj niv e okolu 1900-1900e. Gledam deka mnogu malku sledaci imaat na fb pa me zbuni toa
Сакам да отидам на одмор во Сиде преку Фибула. Во хотел каде што нема деца. Имате ли искуство со некои од овие хотели? Seaden Valentine Resort & SPA Alba Royal Selectum For Two Side И колку време трае превозот од аеродром до хотелот? Дали застанува автобусот во други градови успат до Сиде?
Здраво, Јас резервирав ова година за Кемер, не сум бил порано во Кемер ќе видиме како е. Ние ќе одиме во јули 10 дена во Rixos Sungate со Сава Тоурс https://www.savatours-mk.com/ Прв пат со оваа агенција не знам како ќе поминеме. А за Лара е поблиску од сите после доаѓа Белек, после Сиде и Аланија.
искуство со Sensıtıve premıum resort and spa ? неможам никако да се наканам да резервирам, најдам ли хотел што ми се свига и ми одг со цена коментарите на нет и рејтингот на гоогле, трип адвајзор ме предомислува. Ма да хотелов нема ниска оценка 4,2 има . Ако има некој искуство со овој конкретно ако може да сподели како е. Фала многуу
Само авионска карта, во хотелите обично е бесплатно за деца до 12г. Агенцијата ќе ви каже најдобро, зависи од избраниот термин.
Nekako ne mi odea matematikite , se plakjala karta i transferi do hotel , pa po cenite online doagjase da se plati za deteto skoro kolku za nas ...
Да се надоврзам, малата ќе биде 3г во август, си плаќам седиште и транфер за неа исто ко за нас, ич не осетив дека нешто ми е бајаги поефтино. Ама па јас сум со 3, како и да вртам не ми е ефтино
Дајте предлог за турција кое место е најдобро со песочна плажа и да нема бранови. Не сум била никогаш сакам да одам септември и кој бил тој периот да сподели искуство.
Јас бев сега преку Саватурс и сум многу задоволна, се беше како што беше договорено,има таму човек од агенцијата ако ви треба за нешто може да го контактирате на вибер, има и на аеродром човек кога полетувате итн.
Zdravo na site,da prasam dali nekoj bil vo Turcija Alanija vo hotelot MC Beach Resort i kakvi iskustva imate