Одмор во Турција

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од sarah.key, 6 мај 2010.

1. Cvetceto20

Cvetceto20 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 ноември 2020
    Пораки:
    100
    Допаѓања:
    43
    Дали е паметно да се оди во Турција со 3 годишно дете околу 07 јули,
    И кој ресорт би ми предложиле

2. Компир Манџа

Компир Манџа Форумски идол

Се зачлени на:
    12 ноември 2019
    Пораки:
    6.023
    Допаѓања:
    8.917
    Многу е жешко во јули и август. Ако мислиш дека детето ќе ја издржи таа топлина, тогаш оди.

3. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.820
    Допаѓања:
    323.913
    Толку е топло што периодот од 12 до заоѓање сонце ќе го проаѓате во соба, од силно испарување и жештина нема воздух.Па дури и просториите за ручек неможат да ги изладат.
    Сега сојдов од Тр, дневна Т се качува до 33 степени...во мај и е многу топло.Замисли колку е во јули.

4. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.391
    Допаѓања:
    1.454
    здраво,
    За тие што прашуваат за авионите во Турција јас можам слободно да кажам дека најдобар избор е туркиш аирлаинс иако се поскапи, и сун експрес не се лоши, но хајлошо искуство сум имаал со фрееберд тие и каснаат и не ми се допадна.Инаку јас одам со два деца секоја година по 10 дена со мали деца од 6 месеци кога имаа и можам да кажам најдобар избор од Анталија за деца нема.Толку е чисто и водата и хотелите , но и тоа пред резервација проверете проценка во боокинг и трипадвисор, никогаш не сум бил под 8 и секоаш сум бил задоволна.Оваа година планирам на почеток на јули инаку сеуште не сум резервирал.Да вистина е дека е многу топло но август е уште потопло од јули.Минатат година сум бил во Аланија во инчекум плажата кај хотелот Руби Платиниум и можам да кажам дека водата е многу плитка и многу добра за деца, исто така и Кемер не е длабока и има многу топла вода.
    Најмногу погоден за деца беше Rixos Sungate Kemer, Spice Hotel Belek, Cornelia Diamonds golf Resort Belek isto i Royal Seginus Lara имаше и луна парк навечер.

5. slimy

slimy Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.391
    Допаѓања:
    1.454
    Инаку заборавив да прашам вие што бевте во турција или сте резервирале со која агенција и дали сте задоволни?

6. ladymici

ladymici Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    827
    Пишете хотел и агенција од кои сте задоволни од турција

7. Megann18

Megann18 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јули 2019
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    6.549
    За тој хотел имам слушнато само пофални зборови, но лично јас не сум била.