Ako doznavte za odmor vo Albanija so kuce spodelete me interesira i mene i dali nekoj znae za smestuvanje vo Albanija so kuce
1 godina podocna no me interesira dali bevte na odmor so kuceto vo Albanija ? I ako bevte sto se vi pobaraa na granica i kako pominavte po plazite
Дали некој во скоро време вадел сертификат од АХВ за кучето преку граница? За колку време го даваат? Мене ветеринарот 2800 ми кажа за сертификат
Цената е таа ако вадиш преку ветеринар. А ако вадиш директно од АХВ сигурно не е таа. Има вадено некој во скоро време?
Здраво, дали сте патувале со куче во Грција на еден ден? Дали освен вакцина за беснило и пасош бараат уште нешто?Сите ветеринари даваат различни информации.. Благодарам однапред.
Прв пат ќе патуваме со куче, дали освен пасош треба и нешто друго. Гледам спомнувате сертификат и вакцина за беснило, не ми е баш јасно
Здраво прв пат сакам да патувам со куче ме интересира доколку некпј знае да ми каже како го поднесуваат патот јас го возам меѓутоа на кратки релации до 30 мин максимум и се гледа дека му смета топлото сега ќе треба 3 часа да го возам во кола без клима
Не побарав совет побарав мислење од некој со патувал со миленик не потреба од типот како ќе издржиш ти woow не сме растени сите во златно ѕвоно се возам во автобус цело лето на 40 степени голема работа
Ако некој бил во Грција годинава со кучето замолувам да ми каже дали ви бараа сертификат за него и како поминавте граница.