Сарказам беше моето. Исто да реагираш, како да ти рекол/рекла дека е стрејт. Нивен живот си е. Наше е само да ги сакаме
Па тоа е сега, ќе си прифатиш, се работи за среќата на брат/сестра ти, како одлучил/а така, би ми било криво можеби, ама нема шанси да прекинам перфектен однос заради негови избори. Впрочем тој/таа ќе спие во ист кревет со него/неа, нема јас. Секој негов избор го почитувам, сам си одбрал што има па од мене да бара дозвола.
Toa da sekako! <3 no imam mal milion prasanja sto mi se vrtat vo glavata sega, ne znam kako e soodvetno da se reagira. Dali da gi postavuvam ? Da cekam da mi raskazuva vo zivo, sto da pravam. Nemam nisto protiv prema lugeto so cuvstva od isti pol. Se obiduvam da razberam.
Не 'одбираш' да си геј. Исто како што не одбираш да си стрејт. Или ти се влажни на некој/а, или не. Просто ко грав.
Мислам дека треба да имате отворен разговор, пошто сигурна сум дека и тој/таа има сега милион грижи во главата. Се мисли како реагираш, што мислиш итн итн... Седнете си, напрајте си муабет Без осуди.
Со брат ми од голема близина излегоа големи кавги само ме навредува и обвинува за се ,не сум крива ако не е задоволен моите нека си сносат одговорност нивно дете е сепак .Ме боли навистина но веќе помалку го сакам