Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките Имам сестра која е 3 години постара од мене и навистина сум многу блиска со нејзе.Кога сме заедно постојано се смееме и обожаваме во ноќните часеви да лежиме и да си раскажеме се што ни се случило во периодот кога не сме се виделе(бидејќи она студира во ск и си иде баш ретко дома).Си ја сакам дадичка најмногу на целиот свет
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките moram da kazam iako veke emnogu docna nemozam a da ne iskomentiram za moeto naj naj naj ubavo nesto sto mi imaat podareno roditelite-MOJATA SESTRICKA.mnogu sum srekna so si imam sestra postara e od mene 4 godini no sme kako najdobri drugarki se si delime i sekogas koga imam bilo kakov problem taa e do mene i sekogas so najdobar sovet.Zatoa najgolem pozzzzz i kisssss do mojata sestricka i do site vas koj si gi sakate najmnogu vasite braka i sestricki a sekako kissscinja i do site onie koi gi nemaat [mod-kirilica:1perp2sn][/mod-kirilica:1perp2sn]
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките Денес ќе одме на дипломска кај моето братче... ГОРДА сум на него Иначе постар е од мене 3 години, и е мојот најдобар другар, некогаш ме нема изневерено.
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките Имам две сести и два браќа Си ги сакаам бее Особено Поголемата сестра затоа што без неа не би била тоа што сум сега Дома,никогаш не ми е досадно со нив
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките имам една сестричка поголема 2 години од мене и си ја сакам највеќе на цел свеееееееееееееет....
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките ...откако го прочитав насловов на темава,не ме чуди да налетам и на некоја у стилот: сите што сакаме во пижами да излеземе во град!! би требало да е нешто дискутабилно,а не да формирамираме групи да се собереме сите ,кој колку може! Aј да не бидам ван темава нели,имам помал брат и нормално дека го сакам (треба ли уопште да го нагласам тоа)
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките Немам ни брат ни сестра , но имам едно мало братучетче Михаела која ме исполнува со својата енергија
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките јас имам сестра постара од мене сега е мажена Грција многу ми недостига и многу си ја сакам
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките Имам и јас поголемо братче,понекогаш се караме ама многу си се сакаме
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките Јас имам поголемо братче и го сакам највеке на свет!!
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките И јас со сигурност спаѓам во групата на луѓе кои си ги сакаат браќата и сестрите. Исто како и Name, имам поголем брат и си го сакам најмногу .
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките еве и јас да си кажам дека имам сестра која е поголема од мене и си ја сакам најмногу на свет
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките Јас имам помала сестра, 2 и пол години сме разлика и не знам каков ќе ми беше животов ако не беше таа., ја сакам најмногу на светот!
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките Јас си имам постара сестричка и многу си ја сакам.Секогаш е тука до мене за да ме ислуша.Ме сака.Некогаш ќе се скараме ама после повторно сме заедно.Немам зборови.Единствено што имам да кажам е дека СЕСТРА МИ СИ ЈА САКАМ НАЈМНОГУ НА СВЕТОТ!
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките Јас имам сестра што е помала од мене 4год. иако се караме често ... сепак не можам да го замислам живото без незе
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките Имам сестра помала од мене година и 4 месеци.Кога бевме помали таа знаеше мене да ме истепа .Сега кога сме големи сме најдобри другарки,јас имам неколку пријателки,ама сестра ми мие најдобра другарка,за се и се доверувам.Многу сум среќна што ја имам.
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките јас имам помал брат и си го сакам многу многу многу (иако уште од мала сакав да имам сестра) ама не го давам брат ми
Сите оние кои си ги сакаат братчињата и дадичките Јас имам сестра која е поголема од мене...Ја сакам најмногу на светов и сум многу блиска со неа.Во денот се слушаме по 1000 пати ( зато шо е мажена и не живејме заедно).Секогаш ко ке ми е тешко та е тука за мене или ко ќе ми треба некој совет...Не можам да си го замислам животов без неаа... ја сакамм најмногуууу на световвв
Иммам брат поголем од мене само 1 годинкаа ...многу си го сакам ако многу често се караме ...и сега кога не е тука ми замина скк..досадно ми е нема со кој да се карам да зборам итн итн