Значи како и шо гласи насловот на темата,каков е вашиот однос кон вашата мајка и обратно? Дали таа е вашата најдобра другарка или пак не се согласувате? Колку сте блиски со неа и дали и ги кажувате сите ваши интимности? Дали често знае да ве посоветува корисно? Колку ве подржува во животот?... еве да почнам од мене...јас и мајка ми сме два различни карактери,имаме различни размислувања и ставови за нештата...често знаеме да се налутиме една на друга...многу пати сум побарала совет,но не знае да ме посоветува...често нејзиниот совет е да попуштам ...многу често ме критикува и ми ги префрла работите кои сум ги кажала...нашиот однос не е воопшто како шо јас посакувам многу работи не и кажувам,само заради тоA... Дали вашиот однос со вашата мајка е пријателски,онаков каков шо секоја ќерка би посакувала да има ?
леле значи како ги уткам темиве видов во психологија дека нема,и мислев дека не постои ваква тема ..sorry,слободно delete
Темата ќе биде заклучена бидејки постои иста. Пред да отворите нова тема убаво разгледајте по категориите и користете ја опцијата напредно пребарување