Однос родител-педијатар

Discussion in 'Бебе' started by AIT, Apr 1, 2013.

1. elena.mak

elena.mak Популарен член

Јас бев на иста мака, Тимовски го избравме во Воена. Ако се сите педијатри во Букурешт како Венера на превентива, не фала. Затоа го одбравме Тимовски, не се будали сите што одат кај него...

Nova likes this.
  2. Mayyya

Mayyya Популарен член

^ И на ќерка ми матичен и е Тимовски, и Виолета како негова замена, задоволна сум од нивната работа, мислам дека нема да згрешиш ако одбереш кој било од нив.
    Проблемот кај нас е што ни се далеку, планирам да го сменам матичниот единствено поради далечината ако најдам добра препорака за матичен во околината на Кисела Вода, па ако знаете некој препорачајте.

Nova likes this.
  3. Jeny

Jeny Истакнат член

Педијатар во Кисела вода има кај школото Кузман Јосифовски Питу мислам така се викаше тоа школо, патот што води накај Шампионче, ама како работат незнам да ти кажам.

4. Lexus

Lexus Истакнат член

И ние синко го носевме во воена болница и добри се докторите. Ама се преселивме од Карпош и сега имаме друг педијатар матичен и сум задоволна. Единствена замерка на сите педијатри ( и матичните и во ремедика, бидејќи сме го носеле неколку пати таму) е тоа што не ги слушаат доволно мајките. Јас не сум доктор по професија, ама верувајте повеќе го знам детето како реагира. Кога ќе го однесам на преглед со температура и им велам знам дека завршиме со антибиотици дека ќе се влоши состојбата ( секој пат так завршува), они не да се избори сам организмот. И на крај во најголем рој случаи завршумае со гнојна ангина или воспаление на уво.

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Од кога Велика замина во пензија Тимовски и мене ми бил педијатар - немам зборови. Затоа и без размислување го одбрав за малиот сега.

6. mihael4u

mihael4u Активен член

Икрено женски презадоволна сум од односот и пред се стручноста и работата на др.Маргарита и др Олгица од плодност, достапни се во секое време и што е најважно се во тек со дијагнозите на нивното мало пациентче, ептен имам само пофални зборови за нив.. и знам дека мојата мала душа е во нивните сигурни раце :)

7. RHS

RHS Истакнат член

Дали има некоја што знае за Др. Лупка Николовска во амбулантата во Чаир?
    Каква докторка е, некое искуство???

8. nene88

nene88 Популарен член

Затоа што мене матичен уште ми е педијатарот и синко си го однесов таму :) д-р Иван Соколовски од поликлиника МВР. Мене ми ја знае цела историја, знам како работи и имам огромна доверба во него. Башка можам да му се јавам и на телефон.