1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Однос родител-педијатар

Дискусија во 'Бебе' започната од AIT, 1 април 2013.

1. elena.mak

elena.mak Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2012
    Пораки:
    1.670
    Допаѓања:
    11.528
    Јас бев на иста мака, Тимовски го избравме во Воена. Ако се сите педијатри во Букурешт како Венера на превентива, не фала. Затоа го одбравме Тимовски, не се будали сите што одат кај него...

На Nova му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Mayyya

Mayyya Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.253
    Допаѓања:
    6.025
    ^ И на ќерка ми матичен и е Тимовски, и Виолета како негова замена, задоволна сум од нивната работа, мислам дека нема да згрешиш ако одбереш кој било од нив.
    Проблемот кај нас е што ни се далеку, планирам да го сменам матичниот единствено поради далечината ако најдам добра препорака за матичен во околината на Кисела Вода, па ако знаете некој препорачајте.

На Nova му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Jeny

Jeny Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2011
    Пораки:
    357
    Допаѓања:
    230
    Педијатар во Кисела вода има кај школото Кузман Јосифовски Питу мислам така се викаше тоа школо, патот што води накај Шампионче, ама како работат незнам да ти кажам.

4. Lexus

Lexus Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2013
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    307
    И ние синко го носевме во воена болница и добри се докторите. Ама се преселивме од Карпош и сега имаме друг педијатар матичен и сум задоволна. Единствена замерка на сите педијатри ( и матичните и во ремедика, бидејќи сме го носеле неколку пати таму) е тоа што не ги слушаат доволно мајките. Јас не сум доктор по професија, ама верувајте повеќе го знам детето како реагира. Кога ќе го однесам на преглед со температура и им велам знам дека завршиме со антибиотици дека ќе се влоши состојбата ( секој пат так завршува), они не да се избори сам организмот. И на крај во најголем рој случаи завршумае со гнојна ангина или воспаление на уво.

5. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    Од кога Велика замина во пензија Тимовски и мене ми бил педијатар - немам зборови. Затоа и без размислување го одбрав за малиот сега.

6. mihael4u

mihael4u Активен член

Се зачлени на:
    16 декември 2013
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    22
    Икрено женски презадоволна сум од односот и пред се стручноста и работата на др.Маргарита и др Олгица од плодност, достапни се во секое време и што е најважно се во тек со дијагнозите на нивното мало пациентче, ептен имам само пофални зборови за нив.. и знам дека мојата мала душа е во нивните сигурни раце :)

7. RHS

RHS Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2013
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    60
    Дали има некоја што знае за Др. Лупка Николовска во амбулантата во Чаир?
    Каква докторка е, некое искуство???

8. nene88

nene88 Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2012
    Пораки:
    448
    Допаѓања:
    502
    Затоа што мене матичен уште ми е педијатарот и синко си го однесов таму :) д-р Иван Соколовски од поликлиника МВР. Мене ми ја знае цела историја, знам како работи и имам огромна доверба во него. Башка можам да му се јавам и на телефон.