Не знам дали сум на вистинско место, да прашам искуство со хемиско чистење гарнитура и душек. За Скопје.
Здраво, Дали имате препорака за некоја жена за генералка, темелно што чисти? Може и да се две жени за да исчистат за еден ден. Реновиравме и неможам да стигнам да средам се. Фала ви.
Здраво девојки, дали некоја од вас има искуство со парочистачот на Iskra, оној зелениот со долга рачка? Ќе се породам во септември и сега сум преокупирана со тоа се да свети дома кога ќе дојди бебето…. Ве молам доколку имате искуство со чистење со парочистач кажете ми и колку често чистите и дали користите средства.
ne e los za tie pari, jas go imam veke 5ta godina. brka rabota . Ama jas bi zemala nekoj podobar i pojak.
за плочки, ламинат , за кујна , за дезинфекција на кревети и душеци. за прозори пробав повеќе беља ми прави него што ми помага
Како најпрактично ги чистите прозорите? Јас ги чистам со топла вода и плус тоа за стакло ама некако ептен ми се ушмрљани.
До крпата е исто и јас со влажна крпа па чекам да се исуши па после тоа со оние крпите како микрофибер(од стокомак се супер) и средство за стакло.
Епа јас прво поминувам со мокра крпа и топла вода и после со сува пребришувам и пак како ушмрљано, ептен се нервирам.
Откако се вратив на работа се осеќам како крај да не можам да најдам партали особено мислам насегде имам