каде би можела да купам интересна и секси долна облека, и колко се движат цените за такво нешто? (мислам на корсет,со танга или таков некој интересен комплет)
Прслучиња само од Lisca, малце поскапи се али квалитетни и вредат за секој денар! Сум пробала да носам и од пазар, и од Sara Fashion/Penti али никогаш не ми се погодиле... имам доста големи гради и Lisca ми е спасот. А гаќички си наоѓам и за поефтино.
за удобност ги препорачувам NBB...А кога се работи за секси ствари, се зависи од вкусот, кој - што смета за секси...
Pretezno od Women'secret ,Lisca ili Intimissimi.Nekolku pati kupiv ponesto i od Struzanka. Preferiram i sum samo za kvalitetna i udobna dolna obleka,isklucivo pamucna! I gradnici bez fizbani i push up,zatoa sto se tolku mnogu neudobni i pred se stetni za gradite.No pogolemiot del od devojkite/zenite ne se svesni za toa.
Бидејќи почнав од 4та средно да си купува сама најчесто одам низ продавниците за долна облека, купувам претежно на попуст од Intimissimi, Women'secret, Golden Point, сакам и чипкани и памучни, со дезени, машнички, најбитно ми е само гаќичките да немаат ласик на рабовите.
Градник барај на НББ( преудобни и ефтини), во Анжи. А гаќи на тритекс( одличен квалитет имаат), мислам дека имаат и боди, не сум баш сигурна. Имаат интернет страна, па можеш да провериш што имаат и каде се продавниците.
H&M ми е ново откритие за долна облека. Се ми се допаѓа, памучни гаќички, секси долна облека, градници со и без корпи, спортски градници. Прекрасни се, удобни и со одличен квалитет, а не се ни скапи.
Градници имаш од 10 евра па нагоре,гаки од некои си 6-7 евра па до 12 евра.Одат во паковање по 2-3-4 пара,зависи што материјал и модел купуваш. Тоа е она што ја сум го земала .
сакате ли црвена долна облека? јас многу сакам ама ретко да најдам некоја да не е кич и не сум купила до сеа.. а каде има повеќе избор , зелен пазар или бит пазар?