Поскапа е долната облека во Лиска, но по мене најквалитетна, барем на нашиот пазар.Имама прслучиња, гаќички и се буквлано пери носи, не зборам само за класични памучни модели, туку и чипкани, сатенски и сл.Најбитно од се прслучињата се цврсти, баш убаво ги обликуваат и прават градите. Подобро купи еден прслук од Лиска отколку 4 од Сара фешн и сл.Купив од Сара два пати и од две носења или корпи искривени или жици излетани...А за обликот на корпите да не зборувам.
Со оглед на тоа што носам обични градници, т.е. без фижбан одоздола, купуавм од Сара фешн. Не ми се даваат толку пари за моделите на Лиска. А и гаќите им се солидни.
Градници Лиска со оглед дека имам малце поголеми гради,па Лиска ми одговара,а гаќи претезно стружанка..
http://www.asos.com/search/calvin-k...fine=floor:floor_1000¤tpricerange=5-235 Има и машки и женски, доставата до МК е бесплатна.
Претпоставувам дека во сите продавници има вакци ама по која цена одат? Не мора да се чипкани и најобични може И плус подвезици каде има да се купат и која цена се?