Препорака за пуш ап градник, нека е полн ко пелена ако треба само да има ефект? Ми се изгубија градите целосно после доење, ме нервира вака.
Preporaka za prodavnica (moze i stranska so online dostava) sto ima dobar izbor na pogolemi broevi na gradnici (za pogolemo od D ili DD korpa) a pritoa da ne e Lisca? Glavno bidejki toa sto e najcesto dostapno vo Lisca za mojata golemina (100F) se dosta ednostavni modeli i malku babinski sto e okej za nesto sekojdnevno, no sepak sakam nesto poubavo za odredeni priliki
Девојки, од каде купувате градници за поголема корпа (на пример Е корпа)? Јас само во Лисца наоѓам, ама ретко и има многу мал избор. Секако да не се од оние секојдневните (бели, црни, беж боја).
Здраво. Каде може да најдам комплет долна облека со подвезици, халтер, чорапи се , низ Скопје , да не се прескапи. Освен Њу Јоркер.
Дали градник имате земано од Њу Јоркер? Одамна ги меркам, ми се допаѓаат некои дезени и чипки ама се мислам поради квалитетот какви се.
Ок се, ама пребрзо пуштаат на држење ако имаш големи гради. Не се некој особен квалитет, ама за дома, арни се.