Препорака за пуш ап градник, нека е полн ко пелена ако треба само да има ефект? Ми се изгубија градите целосно после доење, ме нервира вака.
Preporaka za prodavnica (moze i stranska so online dostava) sto ima dobar izbor na pogolemi broevi na gradnici (za pogolemo od D ili DD korpa) a pritoa da ne e Lisca? Glavno bidejki toa sto e najcesto dostapno vo Lisca za mojata golemina (100F) se dosta ednostavni modeli i malku babinski sto e okej za nesto sekojdnevno, no sepak sakam nesto poubavo za odredeni priliki
Девојки, од каде купувате градници за поголема корпа (на пример Е корпа)? Јас само во Лисца наоѓам, ама ретко и има многу мал избор. Секако да не се од оние секојдневните (бели, црни, беж боја).
Здраво. Каде може да најдам комплет долна облека со подвезици, халтер, чорапи се , низ Скопје , да не се прескапи. Освен Њу Јоркер.
Дали градник имате земано од Њу Јоркер? Одамна ги меркам, ми се допаѓаат некои дезени и чипки ама се мислам поради квалитетот какви се.
Ок се, ама пребрзо пуштаат на држење ако имаш големи гради. Не се некој особен квалитет, ама за дома, арни се.
Купувам со години веќе од women secret, поскапи се ама мене ми се покажаа како многу квалитетни па ми се исплати, види на сајтот на fashion group за цена точно. Јас ги купувам пакувањата по 7 пара што се.