Од каде купувате долна облека?

Дискусија во 'Мода и стил' започната од SummerGirl, 3 мај 2010.

1. Audrey16

Audrey16 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2013
    Пораки:
    121
    Допаѓања:
    51
    Има една продавница за долна облека, воопшто не е скапо и може секоја од нас да си дозволи и обични, а и посекси парчиња...порано имаше во аеродром и во буњаковец, сега отворија и во трговски.Мислам дека X-intima се викаше. Јас последнава година од таму си купувам или од New Yorker ако налетам на нешто :) Ако ви треба нешто такво ви предлагам таму да барате :)

2. cherry-on-top

cherry-on-top Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2013
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    45
    Sara Fashion најмногу ми одговараат :)

3. Lemon

Lemon Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    168

Не знам дали веќе се снајде. Корсет за фустан со гол грб видов пред два дена во новата продавничка за долна облека веднаш пред Манго во ГТЦ

4. iloveyou29

iloveyou29 Queen of beauty

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    32.472
    Најчесто Sara Fashion и New Yorker.

5. kikica19

kikica19 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    7
    Каде е тоа? имаат своја продавница?

6. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Одкако го отворија Сити Мол од Womаn Secret си купувам, ми се допаѓаат моделите, а и квалитетот. Зборам за градници, гаќички проаѓаат и оние од пазар :)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  7. joana18

joana18 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    697
    Допаѓања:
    969
    живеам во град каде што нема избор воопшто посебно за долна облека т.е Штип нема избор сара фешан но не ми се допаѓаат таму , лиска но не сум влегла претпоставувам дека многу е скапо . за секојдневни гакички купувам на пазар не бирам :D а за др танги глупости каде што ќе налетам на убави купувам не се ни мислам

8. Marossa

Marossa Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2012
    Пораки:
    2.398
    Допаѓања:
    6.869
    Sara Fashion,од таму најчесто,прслуци знам и од пазар да си купам,а знам да купам и од еден убав бутик за долна облека,ама да ме отепате ако знам како се вика :D

9. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.622
    Допаѓања:
    38.111
    Јас купувам долна облека од една продавница кај мене во населба. Моделите ги набавуваат од Sara Fashion и ги продаваат за поефтини пари.

10. didicool

didicool Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    85
    девојки кај има убави корсети, а да не бидат многу скапи? Гледав во њу јоркер и се околу 1200 денари, па реков да прашам некој дали знае кај има поевтини ;)

11. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.449
    Допаѓања:
    20.082
    Гаќички купувам од една продавничка кај мене во населба и кога би имала многу пари мислам дека се би им купила :D Гаќичките им се преслатки - со срциња, со хелоу кити, со панделки, со цветчиња, со точкички... Неможам да поминам покрај а да не влезам и да не си купам по нешто и сега имам двапати повеќе гаќи од што ми требаат :lol:
    Прслуците се друга приказна и моја вечна болка - имам релативно широк граден кош а гради средни накај мали, цел живот едвај наоѓам точни прслуци па купувам од таму каде ќе најдам некој кој ми е погоден. Последниот го купив од ЊуЈоркер, уште ми е жал за парите ама барем таман ми е.

12. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.028
    Допаѓања:
    36.092
    Долна облека купувам од бутик во кој се продаваат памучни работи на Тritte:@српски производител).Фирмата има еднобојна долна облека и тоа само во три бои:бела,црна и кремова.Не се евтини,но се многу квалитетни и при перење не паѓа бојата,па и не избледуваат.Не сакам шарена и дизајнирана долна облека.

13. Be-yO-nCe

Be-yO-nCe Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    1.430
    Допаѓања:
    6.954
    Од едно маалско продавниче...
    Имаат прекрасен долен веш многу избор многу квалитетен и со пристапни цени...
    Јас сум презадоволна!

14. sagittarius57

sagittarius57 Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2013
    Пораки:
    1.012
    Допаѓања:
    2.270
    Intimissimi и прслучиња на NBB дека друго ништо неможам да си погодам .. :D

15. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.834
    Допаѓања:
    101.295
    Носам турски гаќи,кинески и на Сара фешн прслуци кога начекам поголеми броеви,маици и боди на Тритекс. :D
    И да не бидам оф,во едно мало неугледно продавниче,со исклучок на прслучињата од Сара.

16. irena.1

irena.1 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 ноември 2012
    Пораки:
    4.363
    Допаѓања:
    21.350
    Еден модел од NBB ми е таман и само тој си го купувам во разни бои.
    Исто така и прслучињата од NEW YORKER МИ СЕ ПОГОДЕНИ, па кога ќе начекам на некој голем попуст си купувам и по неколку.
    Гаќи каде ќе начекам интересни, не ми е важна марка, поважно ми е да бидат памучни и удобни.

17. fifi16

fifi16 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2013
    Пораки:
    390
    Допаѓања:
    178
    јас си купувам од дуќанот кај што работи другарка ми, имаат многу убави работи, посебно гаки, и прифатливи цени :D а маж ми кај се научил се од сара фешн да ми купува :^) битно се убави работи ми носи, знае да ми ги погоди :lol:

18. elenaa87

elenaa87 Нов член

Се зачлени на:
    25 декември 2013
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    од NBB и сега е онлајн од macaron mk.

19. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.173
    Допаѓања:
    81.693
    Од каде ми дојде нешто уз пат, од таму. :lol:
    Најчесто гаќи и бодиња купувам од Сара Фешн затоа што ми е најблиску и секогаш има по нешто што ми фаќа око.
    Ме нервира долен веш со дезени и апликации, сакам нешто класично и ненападно, неретко со малку чипка колку да не биде ептен обично и да се чувствувам убаво и женствено.
    Најголем проблем ми се градниците, зашто носам релативно мало бројче и тешко го наоѓам по обичниве дуќани за долна облека. :|
    Има толку многу убави модели кои ми се допаѓаат, но не ми се удобни и не ми се точни.
    Си најдов еден модел од NBB и гледам секогаш да го купам без разлика од каде - моделот е тој.
    Лиска имаат одлични прслучиња кои ми се како од калап извадени, но ретко си дозволувам да се почастам од таму.

20. anastasijaki

anastasijaki Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    5.233
    Допаѓања:
    48.436
    Од Бит пазар :D Најобични гаќички еднобојни или бели со некои шари , најудобно и најкомотно се осеќам во нив, а и живо џабе се 4 за 100 :rofl: Порано знаев и некои чипкани да земам, ама сега баталив, ептен неугодни ми се :^)