Гаќите ми се од шутка,бит пазар или секое место каде што ќе најдам 3 за 100 . Чорапите исто така. Прслучиња од една маалска продавница.
Долна облека Сара фешн, а во Бугарија во една продавница во Студентски и по моловите..А чорапи од кај стигнам, ако начекам шарени такви интересни сеедно ..
Лиска,екстрем интимо,тритекс зависи што барам и што ми треба Од локални дукани исто купувам,сара фашн исто така.
Bitch please Бит пазар, зелен пазар, шутка Имав купено градник 150 денари од шутка, ист таков градник имаше купено една другарка од Sara Fashion 200 денари.
Прашав и во друга тема, ама ај и тука. Ми треба за поклон секси долна облека ама поголем број-85 со корпа C или D. Немам време да шетам, па би било супер ако некоја од вас има видено, па да ми даде инфо. ФАЛА!!!
Корпа Д на понеобични дезени има во NewYorker мислам. Lisca има исто, но тие големини кај нив не се посебно секси.
Bi ve zamolila da mi kazete ako znaete dali ima na Zeleno pazarce korseti so prsluk i po koja cena se
Од една мала продавничка во ТЦ Буњаковец од страната на Партизанска, не ми текнува на името, но најредовно од таму купувам. Може да се случи и од Сара Фешн или од пазар, ама најчесто од таа продавничка. ViktorijaMMM, за имање има сигурно, цена точно не знам... мислам дека околу 250-300 денари би требало да бидат, не повеќе.