Од лоши личности, негативни личности, нападни мажи, озборувачи. Бегам од тие што кукаат за скршен нокт а некого му гори под нозе има тешки проблеми, тие што потценуваат, ги понижуваат другите, тие што ги ценат другите по нивната облека, пари, статус на мама и тато. Бегам од љубопитни луѓе, кои со лупа те следат во секој чекор да разберат што се случува и најбитно бегам од глупи личности кои немаат основна култура и пристојно однесување.
Бегам од досадни, негативни, премногу нервозни итн. од љубоморни не бегам бидејќи и јас самата сум една од нив.
Од 30 и кусур годишни мажи што кога се договараш за нешто одговараат : aбе моите не знам што ќе речат, ќе им смета на моите, ќе видам со моите и сл. Едно 35годишно магаре ми кажуваше дека раскинал со девојката затоа што на неговите не им се свиѓала, т.е. била пуничка девојката.
Не сакам жена чувствителна на ситници у светот што не ја засегаат неа лично.Не сакам некоја што гледа трагично на работите. Сакам опуштена цура,да си имаме хармонија во односите,во врската и по дома
Od zenski ozboruvacki, nedopirlivi ribi, nafurani bogataski, seljacki dami... Od mazi lazgovci na koj ni eden zbor ne im e vreden, slabokarakterni, umilkuvaci ( drugarcinja koi cekaat prilika za ljuboven upad), problematicni i zakanuvaci..
Begam od mazi shto mislat samo na sex , prepotenti , shto mislat deka tie se sé a nie zenite nishto, onie shto se premnogu ljubomorni possesivni duri! I begam od zeni shto znaat poveke za drugite otkolku za sebe! Onie brblivki shto te gushkaat a zmija nosat vo dushata!