I jas sum vo stranstvo ama mene bash me boli da odam da se falam boze cuvaj. Ovde ko kobili rintaat i otishle da se falat.
Од озборувачки, од некој што сакаат све да знаат за тебе до секој детал а за нивниот живот ништо не кажуваат дури скриваат парче облека ако купат, од љубоморни и од луѓе со плиток мозок...
Сепак си фаќам дистанца, пошо не планирам да ме води у странство. А секс за една вечер не одбивам, ама пеперитки у стомак тешко.
Мразам нападни луѓе, фалбаџии, не начитани, искомплексирани и емотивно хендикепирани. Од такви бегам и ке бегам, макар цел живот сама да бидам.
Од прости и искомплексирани,арогантни,преценети..'Јас и никој друг'.Од машки алапачи,негативци,нападни,вулгарни..
Од жени кои многу зборуваат, тоа е прв голем лош сигнал, жени со средно, жени кои си ги вадат фрустраците со други, и жени кои не "седат" со скрстени нозе. Понекад си викам леле ако ми се падне ваква...
Od lichnosti koi samo koga imaat korist idat i ti pravat lice. Posle toa i po pat da te sretnat ne te poznavaat.
Жени со средно ? Што е тоа? На образование мислиш? Пази се од оние што молчат другар. Тивка вода брег рони А тие со скрстени нозе , што се прават дами...и од такви бегај
хахахах ме насмеа, подобро добра мома да ја возиш како сакаш хаххахахха ама и во добрите не се знае што кучка се крие хаххаха
"Бегам" од искомплексирани, посесивни, љубоморни мажи кои мислат дека жената која е со нив е нивна сопственост.
Јас не практикувам да бегам од никого и од ништо, освен во ситуации кога не сум сигурна што е што тивко се повлекувам, има ден за битка и утре Што се однесува до мажи не бегам како магла ме снемува, искрено за нивно добро, проценам ли дека тој она спротивното од ангелот ќе го предизвика во мене, подобро да заминам со добро и со одлични изговори или ќе го натерам тој да бега.