Од оние што не знаат да ценат и почитуваат пред се, од женкари со милји подалеку, од мажи без манири, без карактер, од лигавци и оговарачи, без цели и амбиција во животот, од НЕСПОСОБНИ поголем turn off нема!!
Бегам од он оние кој не знаат да почитуваат, не ценат, не прифаќаат различно гледање на работите од своето, од лесни женски . Сега ако видите женски да трчаат или брзааат доле на стаза, знајте дека јас ги бркам
Од типовите најк тренерка , адидас тренерки и пума патика , пропратени со К.Голубовиќ ланец од 10 кг на врат и речник у стил " абе маче ти не знаеш со кого имаш работа " .
Од некултурни и прости машки кои не почитуваат девојки и кои се груби кон нив, како вербално така и физички. Исто така не би имала ништо сериозно со недораснати мамини мази кои за се и сешто бараат совети од мама и на по 30+ години едвај издржуваат еден ден без неа. На црната листа би додала исто така цици, инаетлии кои сакаат се да биде по нивно, изневерувачи и лажговци.
Од гласни алапачи од простачи што пред друштво разговараат сексуално експлицитно од феминистки што гордо не можат да избројат број на сексуални партнери (никој не е безгрешен али биди паметна и ќути си))) од оние со бричена пола глава од тие што смрдат на цигари и на све остало што може да смрди од ружни фаци од такви што не исполнуваат 90-60-90 бар приближно плус висина солидно Не смее да се срамам пред народ кога ќе ја покажам.
Едно нешто ќе кажам до сега не сум гледала карактер не сум се ни замарала битно на изглед да ми е убав мене, ама од сега па натака подалеку од слаткоречливите.Толку.
Од молчеливи типови,што мислат дека се премногу мудри и дека тоа што ке го зборнат е не знам каква ризница памет а всушност ни сами не знаат кои се,оние што мислат дека знаат се и дека многу поминале низ животот па на секој муабет нагласуваат колку биле шетани,а ние што не шетаме демек тупи сме..Од типови кои бараат богати жени за брак,наместо жената да јс гледаат само како жена ,љубов,потпора а не извор на лова.Самобендисни,нарциси, нелојални,непостојани,неверни,од такви што во рака мотика немаат фатено ,без разлика материјален статус,маж треба да работи се.Насилници,прељубоморни, нетолерантни.
Од типови кои се приврзани за родителите ко божем се деца од 5 години Од мажи кои сметаат дека со насилство се решаваат проблеми - ми делуваат крајно нецивилизирано Од мрзливци кои демек пребираат работа а се крајно неспособи за било каква Од полумажиња кои понижуваат девојки Од болни љубомори, од зависници од пороци Од мажиња кои сеуште не преболеле бивши. (Разбирам дека крај на врска може да биде големо разочарување но да бидам рамо за плачење и да слушам муабети за бивши никогаш не сум сакала)
Од оние кои што мислат дека се знаат и ми глумат фаци Психички пореметени љубоморни од кои мозокот ми врие Од актери и лажговци кои излегуваат со моите непријатели а мене ми зборат она ова... Од дигнати сељаци кои мислат дека се СЕ на светот или ке ми бидат газди утре а карактерот у пм(ке ми дојдете вие јаки газди има да ве сечам ) Фраери кои немаат речник и навредуваат бидејќи немаат домашна култура а и живеат у некој филм. Од ружни фаци кои мислат дека се принцови. Е од ваквите типови ми се смачи,уште ако фатам некој таков па да пропаѓам пред друштвото и да ме срами на сите страни.ЧУВАЈ БОЖЕ
Од енергетски вампирки. Не станува збор за девојки кои мрчат туку за не знаење да донесат став во животот а константно имаат негативно мислење за истиот. Се обидуваш некако да им помогнеш, да ги насмееш, на крајот испаѓаш лошиот, а тие си го тераат истиот филм.
од оние во кои нема два реда муабет, што не знаат реченица да сложат. од оние што на секој можен состанок му е дојдено само до односи. од оние што ќе се испофалат по цел град што сте правеле. од оние што немаат две минути овразование.
Од мамини синчиња,некултурни,необразовани,невработени + немаат покрив над глава,а и ако го имаат мислиш штала е! А, згора на се таквите типови се самобендисани,изиграваат некои јаки момци.Фураат по девојки од богати семејства,се преправаат,умилкуваат,слаткоречиви се! Е од такви треба да бега девојка 200 на саат!