1.онакви мужи шо те дриблаат у мозок,сакајќи да им се потчиниш 2.те манипулираат на перфиден начин,по нивно си тераат додека ти им збориш и ти климаат со глава демек у реду срце а ваму по нивно си тераат. 3.На прашање ти одговаарат со прашање и никогаш АМА БАШ НИКОГАШ не добиваш конкретен одговор. толку.
Дефинитивно еб*чишта Некој што има потреба постојано да се докажува колку е нај нај Уфилмани со парите на мамо и тато а сам да е не знае газот да си ги избрише од жени дефинитивно они кои имаат персона на фини, наивни, добриии а спротивно од тоа се Или испод мира триста вира
Бегам од машки со плитки мозоци и ограничувања, бегам од машки кои си имаат зацртано да ме сменат или да ме ограничат во поглед на некои работи.Бегам од плашливци, и не авантуристи, бегам од машки кои не сакаат промени кои не се живи едноставно.И од љубоморни. Од манипулатори не бегам со нив играм на иста карта а другиве не можам да ги сварам органски
Значи срце мое не сум јас таков тип ако се гледам со тебе нема да се гледам со други(добар си). *Кај си? -Дома(а кузнае со која е) *Ќе искочиме -и тука глуми ладен а на снап се лигави ко женско да не видел Еден дури и ми кажа дека ОН ќе ме ЗАСАКАЛ ако му дадамјадеше блок во рок од 10сек. Можам да ги намирисам веќе.Имам другар манипулатор што си ја лажеше женската пред мене така што можам да ги осетам.Мочковци
Ова се манипулатори од "најниската" класа, дури не ни можат да се наречат манипулатори чим си ги открила. Изгледа не си била во контакт со вистински манипулатор или си била ама не си свесна, ќе те сврти 360 степени а ти нема ни да дознаеш што се случува.