Од несериозни, тоа страшно ме нервира, не велам некој цело време да биде сериозен ама па не е во ред и цело време да се шалиш како будала, друго што маж е тој ако цело време мама ја слуша??? бегам и од љубоморни, страшно досадни личности ми се тие, ако не веруваш немој ни да бидеш со мене..и така
Од мажи кои не можат да се помират со фактот дека и жената е успешна. Се' прават да е натпревар, не дозволуваат да искажам мислење, ми троши време и пари, не ме почитува и не ми дава никаква поддршка. Мажи со кои не можам ред муабет да направам. Преупорни и не разбираат дека НЕ значи НЕ. Е вакви не опстојуваат во моја близина.
Од оние што дремат во кладилница или пак кафана и оние што слушаат турбофолк што се без амбиции со еден збор затуцани прости сељачишта
Од лажговци од женкари од намќори и од просто затуцани простаци како ке кажат мама и тато и од љубоморни болесници и од оној што се смета дека е газда на жената
Ова ме потсети на еден мој комшија, дечкото имаше девојка за сва времена, убава, паметна, образована, со работа, со награди од уште кај не, но беше многу комуникативна и итра, и не дозволуваше неговите да и влијаат.Им пречеше што беше сакана од нејзините, што не беше неписмена и домакинка во 21 век, и овој ја остави со убедувања и навреди кон неа дека нема никој да најде.Девојката се омажи има и дете, сами живет а овој комшијава направи скоро 32-33г и уште е сам и не дава никој за мајка му да збори.Знам само дека стигнаа до брза помош дома да им дојде кога мајка му на сето неверување дека бившава снаа ќе се омажи ја видела со мажот и детето во маркет или на пазар и ќе се онесвестела.
Лелелеее и од лошото имало полошо.. Страшно какви луѓе има. Незнаеш дали да плачеш или да се смееш хаха. Нека си седи вечно во маминото скутче
Типот е болен, јас дека надвор од мк студирам ми викаше дека бог ќе ми суди зашто сум ја напуштила мк, абе сите се зезаат со него ама оовој толку е со мајка му болно опседнат, се скара со еден комшија му предложи работа, на 32 ништо не работи сеуште и се скараа дека ќе требало да биде 8 саата без мајка му ејјјј му викаат сите што ќе јаде кога ке ги нема неговите и пак си тера по старо, вечна е мајка, мајка е една, како можело да го тераме да работи и да се дели на 8 саата од мајка му, инаку бившата негова навистина има дете и маж, ама таа си е самостална и паметна, овој не знам до кај ќе тера.
Од лезбејки. Да не се затреска човек во такви... си се зезнал од старт. Мислам не се они виновни, туку машкото е малер за од толку жени, баш во таква да се затреска. И без лоша намера кон ЛГБТ заедницата
Јас бегам од скржави, нервозни типови, самобендисани. Повеќе сакам да е шегаџија, да знае да ме цени, да има грижа и да е романтичен. @Ale10 И јас сум таков баксуз, да се решам да се заљубам за прв пат демек да видам како е, дека од негова страна осетив дека има љубов , ама ме заеба тогаш кога сватив дека е геј и дека е премногу опседнат со машкиот полов орган. Значи, то не го имам никогаш помислено дека ќе е таков ама то шо не го очекуваш баш то ќе те начекат. И си велам поубо да ме изневери со женско отколку со машко, дека јас и со услов да не е педер ќе го прифатев , ама не мислам дека ќе најдам друг после него пошо сватив како е да сум заљубена во некој што ми одговара во карактер, ама неможам не ми дозволува паметот да сум со педер дека фактички не ме сака тој само изгледот го гледал кај женските. Судбината ми била таква...
Подобро некогаш, отколку никогаш да не си дознала. Во животот све се случува со причина. Можеби изгледа смешно, али си стекнала уште едно животно искуство.
Не бегам од жени - не ме бркаат шала. Епа вака. Бегам од женски кои се наметнуваат, бараат посветување внимание во 80% од денот, кои се љубоморни и ме малтретираат додека работам или спијам со небитни ствари од типот "која е таа што ти лајкнала", од женски кои секогаш и само секогаш ме критикуваат пред луѓе, навредуваат, кои се преполни со его...(за на крај да си ги покријат страстите со некој клошар) итн. Има уште ама немам време.
Според мене ова еден од нај искрените, нај точните женски постови на оваа тема. само таквите мужишта ги има многу и знаеш, сардисаа добра бројка од девојките кои заслужиле минимум почит и љубов.