добро го кажа ова иначе да додадам: Кренати Би рекла и женкари ама тоа се подразбира под најгоре наведеното И од незаинтересирани..кои како така го одржуваат контактот со тебе али внимание- nowhere to be found. wtf? не сум ти јас овде да си ја убиваш досадата со мене. На таквите клоците у г'з и чао пријатно не ме гледаш повеке брат.
Од мајкари, што над 20 години сеуште ја прашуваат мамичка за секоја најобична ситница што ја прават, што сеуште им се јавува мамичка дали јаделе, дали се облекле убаво а они 25 години станале.. Што на секој збор ја фалат мамичка, ама ова мајка ми не го прави така, вака го прави.. Бегајте од такви, оти таму цел живот ќе и се меша неговата мамица Исто така избегнувам „фраери“ што паркираат кола пред кафич само за да се пофалат што поседуваат, глумат фраери со златни ланци на врат а не се приметуваат дека се тешки глупаци... Користат излитени и стари фори за додворување.. Трето од неамбициозни кои мислат дека цел живот тато носи, мама меси ќе биде и не се потрудиле ништо да постигнат самостојно во животот, не вложуваат во себе ниту се замараат за некаква иднина.
Од : -препотентни типови,страшно ме иритираат -оговарачи -женкари -без цел во животот -неромантичари -безкарактерни -самобендисани
Во мометов, само од една. Генерално не бегам од никакви. Никакви не ме плашат. Што би можело ново да ми се случи? У ствари, да, има. Од евтини.
-препотентни и лицемерни -мрзеливи, без цел во животот -мамини синови -лажговци -кренати -кукавици -љубоморни -женкари -лигуши -самобендисани -неромантичари
Фалбаџии ( посебно такви што се фалат со колку девојки биле, како тие трчале по нив, каде на сред пат ги оставале а девојките плачеле за нив а тие ладно ги испцуле (си мисли дека ќе ме воодушеви)) Нарциси Фраери (повеќе ми личат на сељаци кажуват колку телефони имал до колку брзина возел ) Претенциозни Груби Пијаници (кога ми расправат колку испиле па како другарите морале до дома да ги влечкат) ... Толку ми текна сега..
Обозажавам да дискутирам на оваа тема,мој совет,избегавајте предобри,прелоши,љубоморни,мамини мази,лашжачи и женкари
Од мажи кои мислат дека се знаат ,оние кои не почитуваат женско мислење,не затоа што е погрешно,туку зошто е женско,од оние кои мислат дека изгледот е пресуден за една врска,преценети ,исфолирани,со некој нивни недостижен пристап и став,богати ''гадови'' на кои автомобилот им е се во животот кој мора да е најскап ,најбрз и најубав. Оние кои не ги ценат правите вредности во животот,и кои се ослонети на матријални работи.