Од манијаци. Од крупни и пополнети. Од неубави на лик. Од непрактични кои си вообразуваат којзнае колку се паметни и начитани, а ништо посебно не постигнале во својот живот. Од неснаодливи и смотани. Од такви што чекаат мамичка/татичко да им заврши работа.
Ладни типови Едно зборуваат друго прават Неодговорни Мамини мази Џаболебари Без креативност, авантура Неискрени Лажговци Некомуникативни Без смисла за хумор Мислат дека се поседуваат Фалбаџии *Ќе ми требаат два дена за да избројам, ова е така по општо
+ Од пасивизирани мажи, ама што ќе бегаш од нив кога нема потреба Исто и од дрдорливи алапачи од машки особи што како да израснале со најголемите трачарки од мајки, баби, тетки и сосетки , но не сакам ниту (многу) молчаливи, умереност во тој поглед, треба да знае да се однесува и социјализира, ама разговорите да бидат куртоазни, корисни и продуктивни.
Мажи кои налик се фини со сите (уствари психолошки манипулатори). Мажи кои немаат домашно воспитување. Мажи кои неконтролирано пијат. Мажи кои биле неиживеани во тинејџерските години. Мажи што мислат дека се секогаш во право. Отприлика тоа .
Mnogu za nabrojuvanje ...no zosto da begam ... tie neka begaat ... distanciranje i ignoriranje Vsusnost i od mene mozebi nekoj bega
Од арогантни, препотентни, мамини синови, алкохоличари, неизживеани, фалбаџии, љубоморни, лажговци, без смисла за хумор, кој не знаат да ти го задржат вниманието...
Од оние што немаат свој став, женкари, неодговорни, разгалени, психички нестабилни, а најмногу од површни "христијани" Спојлер (одма ми се темни пред очи, ми иди со таа Библијата да ги шлакнам).
Арогантни, препотентни и самобендисани жени и од манипулаторки исто така. Освен тоа мразам лицемерие и жени кои мислат дека ако покажеш пријатен и културен однос спрема нив мислат дека си мутав и наивен и дека можат да те вртат на малиот прст. Додуша не бегам од нив. Прекинувам секаков контакт и ги бришам од мојот живот.