Од оние што се "заглавени" во претходната врска, од жени што се љубоморни, од жени што сакаат само да е по нивно, од жени со муабети од типот на другарка ми и дечко и вака така зошто не и ние и така натака
Од мажи шо се глупи а се мислат паметни,од егоисти од нарциси од мрзи светски од мамини мази и недоквакани психопати
Уф, па долга е листата, ама ај да скратиме на главното. Од комплексаши, шо се во конфликт сами со себе, зошто и како ни самите не знаат и никој не знае од каде ги влечат тие комплекси, ама битно ги влечат, па мораат/тие комплекси би да ги лечат на други(на кои скоро па секогаш не им се ни до колена) и им го пригасуваат сјајот (dimming their shine )и пробуваат да ги спуштаат за да они се '' издигнат'' и се чувствуваат подобро за своето (мизерно) себе. Или со еден збор лиглиња. Мех. Као да, нема проблем, немам попаметна работа, едвај чекам да бидам твоја бокс-вреќа за лечење комплекси и фурање филмови и делузии, само ти посакај.
Од мажи што све сексуализираат, токсични, заморчиња, без хумор, прости, без трпение и разбирање, што се запоставуваат физички, што не дејтаат на јавни места, битно им е што ке кажат другите. Сигурно има уште многу ставки да се надовржам, овие се први од ум на друм.
Од такви што жОд мажи што не се вработени ,што уште чекаат мајка им да им испере смрдливите гаќи. Што следат секакви разголени девојки на Инстаграм. Што често конзумираат алкохол или пушат цигари.
Има ли луѓе што шират мотивација и позитивна енергија ? Јас не сум сретнал такви освен деморализатори демотиватори и извори на негативна енергија ?
Од оние со психички болести наследени од родител на дете , пораснати со неурамнотежен родител или алкос 90 % се плукнати на родителите со ретки исклучоци
Од мажи кои се плашат да стапат во врска. Намерите треба да бидат кажани од почеток, немам време еден месец да пишувам со господин Достоевски. Најмногу бегам од лажговци и фалбаџии.