Негативки кој се такви без некоја посебна причина. Манипулаторки, посебно ме живцираат тие што мислат дека се толку паметни и неприметни. Лажговци,од нашите животни искуства и бомбардирани сме со секакви информации секојдневно што може да се каже дека сме станати детектори за лаги, стварно е глупо возрасен човек да пробува.
1. Скржави не само материјално, него и на чувства. Поточно во се пресметани. 2. Луѓе што ќе ветат нешто и после не си стојат на ветеното. 3. Негативни 4. На некој што никогаш ништо не му е доволно добро 5. Брецкачи
Сега почнав да бегам односно инстант turn off ми е ако пуши цигари. Не сакам девојка што пуши цигари.
Ја успеав да превоспитам машко што тренира да запали цигара. А не дека јас не тренирам ама он немаше никогаш запалено.
Тие па најмногу ги нејќам, еднаш ко бев пијан ме натера братучеда ми да пробам со вкус на лубеница ќе се испотрујав.
Јас не терам никого да пуши, туку не давам мене да ме замараат јас да не пушам. Инаку и мене ми се одвратни тие со овошје/ментол, и ајкос патрони и цигари.
Ментол се најубави особено лаки. Ајкосот навистина смрдат. Ја пушач сум па не ги сакам. Еднаш еден запали и не можев да дишам.
И јас бегам од жени што пушат. Просто не ја сакам миризбата на цигарата и кога ќе дојде до мене, одбивна ми е со мирисот на цигара.
Јас не пушам, и не би сакал таа некоја што би ми се допаднала да пуши но ско ми се допадне некоја што пуши, тоа е нема да се обидам да ја сменам, ќе ми пречи ама нема ништо да кажам. Ќе истрпам.
Мене че ми биди одвратно да ја бацам и така нивото и процентот на романтика ќе ми се намали, а таму сум најдобар.