од мажи кои се несигурни во себе, од мажи кои не знаат што сакаат од животот, од хипокрити, од мажи што кога имаат жена сакаат да ја скријат дома, од мажи што кога има проблем незнаат да разговараат, од мажи што не се гордеат со женската и не ја експонираат, од мажи што во денот нема да им текне да те прашаат како си или дали си јадела......лажговци коцкари и наркомани е ниска граница со се ова бргај не само од тоа
почитувам. некои пак како за инает им се лепат само на таквите. американските филмови таквите што ги спомна ги направија како алфа мажишта. млади девојчиња гледаат филмови и си мислат ова ти е мажиште. резил.
Од феминистки - рак рана на општеството и најголемото зло и виновникот за најмногу убиства во историјата.
Милион жени во петнаести век биле спалени на клада бидејќи општеле "со ѓаволот" (уствари имале импотентни мажи), војни и силувања се дешаваат ради мажи, најмногу затвореници процентуално се мажи, ама феминистките се најголемо зло. Ако те теши тој податок, океј.
Каква врска има ова со тоа што јас го пишав ? Те читам на некои теми и ми се допаѓаат некои од твоите ставови, ама не очекував ваква работа од тебе. Мислам дека дете од 5 години ќе ми дадеше подобар аргумент. Јас би седнал да дебатирам за феминизам со било која личност на светот и би дебатирал и тука на форум, ама знам дека ќе бидам баниран дека тоа што ќе го пишам нема да му се допадне на некои тука, не трпат многу вистина и толку треба. А ова ти што го напиша нема врска со феминизам, ни за, ни против.
Само елаборирав дека феминизмот не е виновен за најголемите злосторства во историјата, бидејќи овие погоре кои ги споменав, не се "инспирирани" од феминизмот, а се сепак злосторства. А екстремизам во ниту една форма не ми одговара посебно.
Мизерии, инцели, скржави, нарцисоидни, напорни, зли, манипулатори, лажговци, кретенки/кретени, бедници, завидливци ( мада, нив сакам да ги нервирам активно ) Не дека бегам нешто посебно, ама ги множам со нула, престануваат да постојат за мене, "паф", сад га видиш- сад га не видиш, а ако не е можно сосем да ги помножам со нула заради работа или друго, си "потповраќам во хранопровод" фигуративно нон стоп дури се во близина и едвај чекам да "одј. бат во троскок".
Ахахаха ме потсети на еден тип со кој искачав.Му викам ќе ти ги фрлам-претера веќе.И добив коментар:Абе јас жена оставам,ама цигари не оставам.Така и ти
Верувај имав дечко пушач.Ама искрено за 1 месец се навикнав.Кога се прибирав од работа сама му ги купував-знаев кои ги користи.Едноставно многу го сакав и си го прифатив.