Навикнати се. А многу убаво се знае дека може да страда стапалото од штикла. Како и несоодветна патика.
Невкусно за кого? За тебе и околината? Небитни сте. Леле колку само мрчите и нишо не ви се погаѓа Сериозно си имате проблеми со себе. И од кај среќа сте немале се чудите Само до вас е, до никој друг. Ни до времето, ни до околината и местото, ни до магии и чуда. Од главата своја се пати И чим негираш дека имаш проблем, не сакаш да работиш на негово разрешување, немој ни да очекуваш да ти биде подобро.
Добро , само пишав како критериум. Право на избор нели . Па не знам баш до кого е. На машките им се угодува . Не ме тегни за јазик , а и тоа е веќе друга тема.
Зошто , зошто ? За дружење , никаков проблем , за врска да не немате критериуми ? Барате да е манекенка, да е русокоса, по можност на финкцијс , со свое возило , по можност стан, потоа нсм не ни се угодувало, негативни смр биле. Нема грешка.
Секако дека е критериум, но ти го пиша во форма на осуда. Не измешав пол и род никаде. Исто ко некое машко повисоко, пример 188см, сеа да рече: Абе шо има да идеме ние со нашава висина со типки ниски ко џуџиња од 170 Ниски се, никакви се, на шо ќе личи тоа. Невкусно е нели? Права површност ви се критериумиве, но океј, ваше си е, само не осудувај.
Никаде не пишав во форма на осуда. Како си го протолкувал , твое си е . Вашите се реални. Не знаете што сакате. Ако је и одговара низок , ќе си најде повисок. Но секоја да е русокоса (на такви паѓате ) божем сме Швеѓани , секоја да е функционер , секоја да манекенка е апсурд . Така што, не знам чиви критериуми се претерани.
Ја маж сум, по шо забележа? Qr да не иам, а да не знам за тоа? За воља на вистината, русокосите ми се преценети, така да и да решам да се полезбејчам, нема да паѓам претерано на нив За функционерки, паааа, не би било лошо реално, бар ќе можам да рекетирам некого, и да живеам на виска нога и во елитни кругови
Па како женско , би била во врска со некој понизок од тебе? Не ми се згодни а не дека се лоши или слично Ништо лично. Секој со својот вкус. А машките дека имаат превисоки критериуми , што ќе кажете на тоа ? Па никому ништо. Немам право на замерка. Јас не можам да натерам некого со сила да ме сака
Никад не реци никад. Само тоа би кажала. Не знаеш животот што ти носи, не знаеш каква прилика те чека, и каде ти е среќата.
Ма ајде таму , па уште ќе ги вранишковски. Кој плаче за маж, за очи да плаче. Та дебела била , та немала фаца , голтарка била , нам не ни се угодувало. Од како се укина војската, колкумина останаа немажени а девојки на место.
Оо однос на висината, секогаш ќе речам , да е повисок. Не барам кошаркар , но да можам со него да бидам и на штикли.
Е што ти прави тебе аутокоректот? Од ќе ги браниш, го извади вранишковски. А з'ш ти пречат француски парови?