ти сакаш да ги доминираш, да ги рашљакаш ако не слушаат во врска Јас бегаВ од посесивни и љубоморни (во свој свет живеат, може да се умислат и да си напраат драма у тоа главата и оди после убедувај се). И пасивни мажи ме нервираат, не можеш да ги убедиш да излезат од 'детска' за провод или патување (бог да чува). И спонзори не поштувам, океј е да платиш но не и да го издржуваш. Затоа ваљда се омажив на 30 го барав подолго ама сеа сум 'сречно удата'
Тебе ако ти е строг критериум дека мора да е повисок од тебе, не е правило дека мора машкото да е повисоко.. Зошто би изгледало не вкусно?
Погледни парови. Секогаш машкото е повисоко. Не е правило , вкус е . Повисоките се згодни . Не сум само јас таа што сака некој повисок.
Маж не е маж ако не е испод 190 ондак е привезок за фрижидер , проблем е и високо женско да се пронајде
Никогаш не сум обрнувала внимание на висината. Секако ќе биде повисок од мене Јас сум ниска. Ретко да се најде маж кој има висина како мојата.
Јас бегам од баксузи, I'm sorry. Затоа што wdym во иста недела те отпуштаат од работа и паук ти го дига автомобилот... навистина не можам да сум околу таква енергија.
Од мажи што имаат веќе 30 години а уште живеат под кровот на тато и чекаат мама да им пере гаќи за мене тоа се неспособни и од досадни мажи што пишуваат пораки на форумов ко у реду е еднаш не сум одговорила значи нема ни на петти пат да одговарам
Тоа што се под истрага кров, не е репер за успешен маж. Не секој има да си дозволи да купи гарсоњера. За перење , пеглање и издржување, нема оправдување. Но за под ист кров, кој сака да живее во заедница над 30 година?
Па не сака ама многу од тие генерации имам приметено дека не сакаат да се фатат за работа. Нема секој да си дозволи да но дали се труди да дозволи?
Успешен маж ќе сака сам да си биде самостален, нема да сака мама и тато да му плаќаат сметки за струја и вода и да им вика седете во собата ќе ми дојде девојката. Ќе знае да се пере, пегла, да си чисти по дома и сам да си готви јадење и ќе биде уште по способен утре/задутре да гледа фамилија.