Нарциси,манипулатори,искомплексирани, геј што глумат стрејт..имам цела листа, ама ајде вака на кратко.
Ова се 10% од мажите од кој 8% се во врска 1.5% се геј 0.4% се криминалци и психопати 0.1% Може тоа е еден во 1000.
Овие особини и сите особини во генерала се релативни. Тоа значи тебе некој што ти изгледа како психопат, мене да ми е најемотивната личност која сум ја сретнала. Реалните психопати никој не ни ги спомнува.
Не бегам од - за мене тоа е губење време. Бегам кон: - Емоционално зрели (највисок критериум) - Кооперативни и со здрави граници - Со потреба за постојано самоусовршување (не е важен доменот) - Со компатибилни интереси (за партнер). - Такви што работат на своето здравје и не го земаат здраво за готово.
Бегам од жени: - Манипулаторки - Емоционално незрели - Психопатки - Жени што вараат, а се во брак ( за жал ова е мн честа појава веќе) - Жени очајни само за да имаат некој во животот. - Жени со 0 амбиции во животот. - Жени паразити - Жени со 0 хигиена
Бегам од -жени што бараат автомобил -жени што се материјалисти -што те сметаат за банкомат(во ваква тешка финансиска криза) -Незрели
Бегам од мажи кои: Коментираат за влакна на телото на жена Носат тесни фармерки и мокасини Слушаат српска музика Постојано се во врска со некоја што е многу помлада од нив Слушаат што ќе каже мама Имале многу сексуални партнери Ниски мажи Мажи кои мирисаат на влага и пот Мажи кои испаѓаат од дома со гужвана облека