Од секогаш сум сакала средено, скоцкано убаво машко. Не можам да трпам влакна. Особено не на гради. Премногу е грозно. Исто и мразам машки шо заборават да си ја средат брадата и косата. Значи ако си пуштил брада или коса долга, барем гледај на убаво да мириса и средувај ја, не на скапано јајце да мириса! (се има дешавано и вакво нешто да намирисам) Не сакам некој шо буквално заборава шо е тоа вода. Значи колку само такви ги има, шо кога застанеш до нив почнува да ти се лоше од таа “прекрасна“ миризба шо иде од нив. Не сакам машки шо се прскаат многу парфем. Не сакам ниски машки. Не сакам ни ептен развиени некој со мускули. Страв ми е од такви, не знам зошто отсекогаш ми биле одвратни. Не сакам некој размазени мамини синчиња, егоистични, со многу лош хумор, сељачки песни и со глупи фори шо се удварат на секоја шо ќе ја видат. Исто и такви себични дебили шо гледаат само нив да им е убаво со истомислениците негови. Од вакви бегам колку ме држат нозете.
Можеби мислењево ми е многу слично со другите, ама сепак да си го кажам.. Прво нешто што мразам е влакна на гради и на грб. Мразам машки кои не одржуваат хигиена. Да, машко си, ама тоа не значи дека не треба да одржуваш хигиена, да си среден во фризурата, да мирисаш на убаво, на парфем, да се тушираш редовно. Мисам, боже мој, 21ви век сме, луѓето се труделе да создадат нешто за да изгледате попривлечно и почисто, а вие тоа не го користите мајќе му. Нема нешто погрдо од тоа да мириса на пот, или на нечисто, да не ги сечи ноктите редовно и сл, тоа автоматски го прави одбивен. Нешто што е многу битно за нас, женските е едно машко да е убаво облечено, со убава фризура, со парфем, а и убава брадичка не е на одмет. И пред се, да се понаша фино, културно и љубезно. Исто така бегам од мажи што мислат дека се се врти околу нив и дека можат да ја имаат секоја која ќе ја посакаат. Бегам и од такви кои се многу напорни и замараат. Да, можеби понекогаш знаеме да не прифатиме на прв пат и да очекуваме од вас да ни понудите нешто повеќе пати, но тоа не значи дека треба 50 пати да ми нудите нешто што очигледно не го сакаме. А иначе, вака се на се, од секакви машки бегам. Пошо, во глобала многу сте заебани (нормално, со исклучоци) .
Haahhah ,mnogu ste zaebani ima i isklucoci ima maski so dobro Srce i meka dusa i sto znaat da sakaat i da pocituvaat ne se site isti.
Od pijanici, kurvari, narkomani, psihopati, mashki-pederi u dusha i so IQ kolku brojot na patiki sto nosat.
Бегам од неискрени мажи , саркастични,недозреани,женкари,со интелегенција под просек ,со женски манири ,нападни(кога буља како да гледа прв пат жена) и себични! Тоа карактерно , а вака надворешно не сакам плави мажи.
Слуша турбо-фолк и се сељачи со флаша у диско (и откопчана кошула до пола, груда да му се види). Фала, но не фала.
Бегам од некои типови мажи и жени. Искуството ми покажало дека од такви подалеку, или ако вече неможеш да ги тргнеш, тогаш со нив само резервирано и на дистанца. Жени - оние кои вечно се ,,жртви,, ...тоа ги прави популарни и секогаш да се ХИТ.Ужива кога сите ја тапкаат по рамо и кога ја тешат. Мажи - оној кој ветува брда и долини и кој симнува звезди