Господ да ти го донесе соршениот принц во бел коњ. До тогаш бајките секогаш можат да бидат супститут на реалноста.
Oд пуфлињa штo мислaт декa цел свет се врти oкoлу нив и кoи сaкaaт дa бидaт центaр пaжњa, некултурни и безoбрaни. Девoјки без свoе ЈАС и кoи штo не знaaт штo сaкaaт oд живoтoт.
ОД болно љубоморни. Од машки кое се завлезени во некои филм. Мамини деца. БЕзобразни, мислат цел свет се врти околу нив. Ниски, не сакам да бидеме француски пар хаха. ОД премногу набилдани, како балони надуени ми се и многу ми изгледаат грозно, смешно. Од психички растројства, ќе му текне ќе си најди некоја рачка.
Од мамини синчиња, од онакви кои се придржуваат на она „Лежи лебу да те јадам“, од онакви кои само фантазираат и летаат во облаци, но ништо не се обидуваат да нашрават, од слаткоречиви, слатки зборови кои не ги кажуваат од срце, од мрзливци кои се на грбот на жената и најмногу од оние кои се силат над жената и не ја почитуваат.
искомплексирани, кои имат мн јасна цел- да ги лечат своите комплекси на тебе и да те малтретираат психички. смрт за таквите!!!
Begam od neuspesni mazi i zeni (od dvata vida). Toa se tie koi bezcelno si go trosat svoeto dragoceno vreme. Namesto da rabotat na sebe, celata energija si ja trosat na toa koj, kako, zosto. Kratko kazano od glavata si patat.
од молчаливи и од оние што се обидуваат да ми го диктираат животот и ме учат како треба да се однесува "вистинска пристојна девојка"
Па од мамино синче ..Бегај што ќе кажи мама тоа ( кој имал искуство знае ) од тие шо глумат Лудило со на * тате* парите а он сиромавиот неписмен само * јако се носи има стилЧЕ*.Од Љубоморнии,Коцкари ( не чади оџак од тој ) Само моја - некои мажи подразбираат ( малтертирање ) абе штознам по лик се познава човек..Лигаво :/ тромаво.. Е од тоа се бега
Ако сакате да ви биде јасно од што бегам треба да го запознаете маж и на една бивша пријателка....прототип, се прави многу паметен, домаќин, а уствари неа ја зеде заради парите нејзини - кои бај д веј, не постојат, таа му се правеше многу богата само за да се жени за неа....прост, прост, не знае муабет да направи, си излегува и ден денес со другарите и си оди сам со нив на одмор, и покрај тоа што има мало дете/бебе од една година....а покрај овој тип и стандард: коцкари, наркомани, алкохоличари....али и погоре споменатиот тип можам да кажам дека автоматски ме одбива, не знам, имам алергија на таков тип...не би ни погледнала таков тип....