Не си праи сеа филмои такви. Ако е таква ке ја пријавам кај Нинџа наш. Не е само до капењето, се знае жената како треба да се среди. Генерална хигиена е приоритет !
Јас не сум од тие членови што бегаат од жени што понекогаш имаат обичај да навредуваат мажи. Само од немиенки си бегам.
Забележав дека такви од какви што јас бегам, обично немаат ни самодоверба да ми пријдат, така да, најчесто сум раат А бегам од грди и од прости.
И дa нaдoпoлнaм Oд тaкви шo не рaзмислувaaт И пoсле тoлку изигрaвaњa oд пoвеќе мaшки, уште не сфaќa декa тoa штo и се случилo е нејзинa винa, пoшo некoј јa прoценил кoлку и сече или се зaтрчaлa пo нештo, a oвoј oсетил. И oд женски, глaвнo студентки нa генерaцијa a ми верувaaт у хoрoскoпи и кaкo тoa некoј јa зaебaл пoшo бил дуплa рибa или шкoрпијa у хoрoскoп. Или пoстирa стaтии ете зaшo требa дa имaте пријaтелкa стрелец
Od onie koi po cel den dremat po kafinja blagodarenie na zaraboteni pari od nivnite roditeli odnosno od paraziti koi nisto ne rabotat vo svojot zivot i cel den visat na net i da begam od prosti toa mi e naj prioritetno.
Од многу грди жени али треба да почнам и од многу убави Најарогантни,најсамодоволни женски се секад најубавите,не се искача на крај
Бегам од жени без лична хигиена, од арогантни, несимпатични, од оние кои немаат чувство за хумор и што се смеат многу ретко.
Oд несредени мaжи , oд сaмoбендисaни-нaрциси , и oд тaкви кoи се фaлaт и трескaaт oд земјa штo се oни имaaт или ќе прaвaт и мaшки штo се бoлнo љубoмoрни .
Бегам (кога можам да избегам) од самобендисани и „од високо“ поставени мажи. Снобови со пари. Намрштени намќори, буквалисти, агресивни мајмуни и воопшто, мажи. Вишокот на тестостерон и немањето секс ги претвора во одвратни и одбивни суштества. Попрво би гушкал дива свиња отколку да се допрам со лактот до повеќето мажи на планетава. Бегам исто така од прости жени опседнати со себе. Бегам од средовечни тетки со љиљакови фризури и вишок сало, „све ми смета“ личности и жени кои мислат дека знаат све што ти треба, а ти ништо не знаеш па мора они да ти објаснат. Се тргам подалеку од параноични тинејџерки во група кои испуштаат високофреквентни звуци од непознати причини пошто мислам дека може да експлодираат или така нешто.