Змии. Е сега ќе спомнам и глувци и бубашваби, ама не дека толку ме плашат колку што се ежам до бесвест од нив
Ајкули. Мој целживотен страв се ајкули и змии, ама еве тој од ајкулите сеуште егзистира иако реално мала е можноста во океан да се најдам во скоро време. И овие две суштества ми беа толкав страв отсекогаш, што од ко знам за мене гледам документарци за нив.
Бог да чува бе какви луѓе има . Нека цркнат зошто ти фуфка од нив а? Ццц Сакам животни, обожавам, ама несакам кога змиите, лилјаците се до мене или било каков вид на инсекти . Во никаков случај не сакам да изумрат, зошто пред се се потребни.
од скоро се‘..... не ги мразам но не сум љубител на секакви животинчиња.. но на пример од кучето на другарка ми не се плашам... мило е ..така да... и пс. никогаш не сум имала домашно милениче...
змиишта, кукарачи(бубашваби) и такви некојси грозни огромни бубачишта, пајачишта......др не ми текнува
Не се плашам од животни зашто многуу си ги сакамм Ама инсекти- ауууу Што и да е инсект мене ме плаши (освен нели мравки, бубамарки, пеперутки- од тие не се плашам )