Па од змии ми е страв, глувците ми се така језиви, а најмногу мислам од кучиња. Тоа ми е некој голем страв, шо на улица ако видам куче, веднаш фаќам на друга страна, нз некако ме потсетуваат на волци
пајаци и бубашваби пред некое време дома кај мене , влегувам во ВЦ и гледам две бубашваби на подот една врз друга како се клецаат
Кокошки и секаков вид пердувести животни, ни името нејќам да им го спомнам Птичишта! И змии. Убави ми се на изглед ама се плашам да не ме каснат
звучи чудно, ама........од куче било какво, мало големо не е битно....еднаш кога бев помала ме збрка едно куче (мало беше) мислиш како ненормална трчав, спринт до дома...од тогаш не се приближувам на кучиња..........
Инсектите не се животни, инсектите си се ИНСЕКТИ! Spoiler Не дека се правам паметна, ама да расчистиме, пошто гледам многу сте пишувале од пајаци од инсекти... Се плашам од змии, дефинитивно најмногу! А ако збориме за инсекти: пајаци! Порано не толку ама сега мислам дека фобија имам од нив.
Сите животни ги сакам,но имам огромна фобија од пајаци,секогаш кога ќе видам пајак,дури и да е мал се плашам како да сум видела дух