Гррр.. Да почнам од водните животни, најмногу од водните змии, некогаш кога сум на одмор страв ми е да влезам во вода да се искапам.. Од инсекти највеќе се плашам од оние ларви. Уфф, грозноо hock: Други животни не ми текнуваат од кои се плашам.
на пр. од она на кое од усните мед и млеко му тече а од погледот упатен кон тебе гледаш дека чемер и јад ти испраќа.. кое знае да завидува а не прави ништо да промени во себе кое сака да руши иако никогаш ништо вредно и свое не изградило кое за педа(своја или туѓа)земја(меѓа)е спремно душа да земе и кое секогаш јаде повеќе од што може да носи...посебно ако не е на негова сметка ..е да се плашам само од човекот..со останативе на планетава веднаш знам на што сум..
Не сум фан на змии. Не им се плашам, интересни ми се да ги гледам, ама не би им се доближила премногу. Што е сигурно, сигурно е А се плашам од оси, пчели, стршлени и слични летачи животињи Не за друго, често ме касаат оси, више смачено ми е да отекувам...
Од бубашваби имам голем страв..језиви ми се..а се плашам и од оние големине комарци..деновиве се такви по соба ми летаат и само викам по брат ми или мајка ми да ми ги бркаат..они па ме зезаат..знам дека тие некасаат ама одвратни се и страв ми е..исто така страв ми е и од змии.
Бубашваби,пајаци,лебарки,некои црви такви грди,скакулци ( СЕ ОД ИНСЕКТИ ) И змии,водни змии и некои такви језиви и многу гадни суштества,брррр
од петел чувавме дома кокошки и петлиња и имаше еден улав кој не гонеше и не клукаше како некој клукајдрвец а инаку се плашам од змии куни глувци
Мачка, имам паничен напад од мачки и за мене буквално важи она кога ќе речат од страв ќе се качи на лустер