Прво само се туширав само, а мајками ми ја миеше косата.. ( 9-10 год.) А потоа сама почнав да ја мијам и косата (10-ипол год.)
Од 8год. Првин почнав да се туширам сама, а мајками ми ја миеше косата, па после некое време целосно самаа
аууу ја како мала не сакав да се бањам, сакав да бидам ѓубреџија зошто тие не се бањале, мајка ми ми купуваше разни тушеви за поинтересно бањање ама јок јас нејќев вода да видам. на одмор кога идевме стоев до глуждови во вода и се дерев на цел глас се задаавив, се задаааавив.. ама ми помина тој период па почнав сама да се бањам, мислам дека имав накај 5 годинки
Па мислам дека бев четврто одделение, значи 10 години. Веќе пораснав, почна телото малку по малку да ми се менува и си реков време е сама да се бањам.
Пa oд кaј 7-8 гoдини и јaс. Мaјкa ми ме бaњaше, пa ми стaнa непријaтнo веќе и решив сaм. Кaкo ќе сум се избaњaл тaкa, сирoтa женaтa некoлку пaти ме прaшувaше дa те избaњaм ли јaс, демек тaa пoубaвo дa ме избaњa.
Ne se sekjavam. A bi sakala i denes da me banjaat drugi, jas nesho kako Kleopatra, samo da lezham vo mojata golema kada