Леле да ја гледав денес, и се утепав плачејќи. Многу жална епизода, малиот е многу сладок, златце. Татко му ми е најсмешен, незнаеше едно јајце да му спржи, цел ден гладно милото. Потоа го запали шпорето, па му купи хамбургер. Мислам дека интересна ќе биде оваа серија, по она што го видов денес. А овој таткото ми е познам многу, кај ли глумеше?
малото е сонце многу е слатко мене солзи ми дојдоа на очите едвај се воздржав да не заплачам не знам таткото кој глумец е ама мајката зарем не глуми у ѓулпаре?
Серијата се прикажува на А1 во 14.30. А репризата е утредента на А2 во 9 наутро и на А1 во 6 наутро идниот ден.
Да да мајка му глуми во Ѓулпаре (иако тој не го гледам но така слушнав) Ама оваа серија сега ми е најјака. И ми се допаѓа тоа што е кратка, само 16 епизоди. Ептен ми беше интересно кога беа на одмор Ефе мораше да наога начини како да се спраува со онаа Тулај (полека им ги научив имињата ) да ве запознаам со моите омилени ликови од оваа серија
Spoiler Уште од почеток знаев дека лаже дека е бремена. Ептен ми е антипатична и ме нервира (за Тулај мислам)
Mногу ми е интересна серијава Мало освежување за разлика од оние утепаниве сапуници. И детенцето и таткото и мајката ми се интересни,ама обично репризите ги гледам насабјелечки ,онака неможам да го фатам
Леллеле е оваа баш ми е интересна серија, првите 2-3 епизоди ми беа најинтересни. Ефе толку ми е сладок.... кога ќе имам деца би сакала едно синче како него
Кога бевме од сабајле на школо ја гледав, сега на школо сум тоа време и не можам да ја гледам Spoiler ако не му е мака на некој накратко може да прераскажи што се случуваше последно гледав кога Сонер виде дека Тулај не е бремена и Севил и Ефе кога тргнаа на пат